Connect with us

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πρώτοι στη μάχη οι άνδρες

Published

on

Η Εθνική ομάδα των ανδρών ρίχνεται πρώτη στη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής στην Κίνα. Στόχος της Ελλάδας είναι να βρεθεί μέσα στις πρώτες 24 χώρες της κατάταξης.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 4:00 αρχίζει το δεύτερο σκέλος του προκριματικού των ανδρών, που περιλαμβάνει τους ομίλους 6 ως 10. Η Ελλάδα βρίσκεται στο όγδοο και υπολογίζεται ότι θα αγωνιστεί από τις 9:30 ως τις 11:45 αύριο το πρωί. Βλάσης Μάρας, Λευτέρης Κοσμίδης, Λευτέρης Πετρούνιας, Δημήτρης Μαρκούσης, Νίκος Ηλιόπουλος και Γιώργος Χατζηευσταθίου θα διεκδικήσουν το στόχο της κατάκτησης μίας θέσης στην πρώτη 24άδα, που θα επιτρέψει στη χώρα μας να μετάσχει στο επόμενο παγκόσμιο του 2015 με πλήρη σύνθεση και να διεκδικήσει στη Γλασκόβη προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς του Ρίο.
Η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί κατά σειρά στον πλάγιο ίππο, τους κρίκους, το άλμα, το δίζυγο, το μονόζυγο και το έδαφος. Λόγω της σημασίας που έχει η συνολική βαθμολογία, περνάει σε δεύτερη μοίρα η ατομική διάκριση, όχι βέβαια πως δεν θα διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο στα όργανά τους οι Έλληνες πρωταθλητές.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/