Connect with us

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Πρώτος στα Βαλκάνια

Published

on

Με δύο χρυσά μετάλλια επιστρέφει ο Δημήτρης Αντωνιάδης, από το βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας που φιλοξενήθηκε στα Σκόπια.

Ο 22χρονος πρωταθλητής του Κρόνου Νίκαιας, πήρε την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης σε άνδρες και νέους με επίδοση 1:29:17, αφήνοντας δεύτερο τον Τούρκο Μπαϊράμ Εροκλού με 1:30:08.

Επίσης, από ελληνικής πλευράς, 6ος ήταν ο Θοδωρής πετρίδης, 10ος ο Αλέξανδρος Βροχίδης και 21ος ο Αναστάσιος Κουρμπέτης. Στις γυναίκες η Ειρήνη Μούκα τερμάτισε 8η ενώ η Δανη Δαγκοπούλου εγκατέλειψε λόγω πτώσης. Στος εφήβους ο Μεταλλίδης ήταν 10ος και ο Μπουκουβάλας 16ος, ενώ στους παίδες 6ος τερμάτισε ο Γκόγκας, 11ος ο Τσορτουκτσίδης και 16ος ο Σταυρακάκης.

Στους αγώνες συμμετείχαν 100 αθλητές και αθλήτριες από 11 χώρες.

«Ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας, από την αρχή έως το τέλος του. Εγώ κυνήγησα τη νίκη και τα κατάφερα. Πιο δυνατός αντίπαλός μου ήταν ο Τούρκος που ήταν από την αρχή στην διεκδίκηση του χρυσού. Ως προς την διαδρομή μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλή και κατά κάποιο τρόπο κοντά σ΄ αυτές που μου αρέσουν. Με απότομες μικρές ανηφόρες και κατηφόρες με λάσπη», δήλωσε ο Δημήτρης Αντωνιάδης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/