Connect with us

ΒΡΑΖΙΛΙΑ 2014

Πως να μην τους αγαπάς;

Published

on

Ακόμα ένα παράσημο στην αυτήν την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Είπαν «όχι» στο πριμ που έταξε ο πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς , απαντώντας πως αγωνίζονται για την Ελλάδα και τους συμπατριώτες τους και αυτό τους αρκεί.

του Θανάση Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou

Ο πρόεδρος της Γκάνα, έδωσε από 100.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της χώρας του για να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να προκριθούν στους «16». Ανάλογα μπόνους έταξαν και άλλοι πρόεδροι, κυρίως τριτοκοσμικών χωρών προς τις ομάδες τους, όπως ο πρόεδρος του Καμερούν.
Ο Αντώνης Σαμαράς, ακολούθησε το παράδειγμα τους, όμως… τζίφος. Αυτή η Εθνική ομάδα δεν είναι μισθοφόροι. Αυτή η Εθνική ομάδα (που έχει κατηγορηθεί για το θέμα του πριμ και από τον υπογράφοντα) έχει αφήσει πίσω της όλα τα στραβά του παρελθόντος και η αλήθεια είναι πως οι Έλληνες διεθνείς δεν έχουν ανάγκη τα λεφτά του κράτους. Αυτό που έχουν ανάγκη και ήταν και η απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη προς τον πρωθυπουργό, είναι η εύρεση νέου χώρου όπου θα δημιουργηθεί το προπονητικό κέντρο των Εθνικών ομάδων του ποδοσφαίρου. Όπως είναι γνωστό το 2015 οι εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά θα περάσουν σε χέρια ιδιώτη και όλες οι ομοσπονδίες (μαζί και η ΕΠΟ) θα ξεσπιτωθούν. Το μέλλον της Εθνικής. Αυτό ενδιαφέρει τους Έλληνες διεθνείς.
Πως να μην λατρεύεις αυτήν την ομάδα η οποία για πρώτη φορά παρουσιάζει τόσο ανθρώπινο πρόσωπο; Δίχως υπερβολή, η δική μας Εθνική ομάδα, είναι η πιο αξιαγάπητη στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας. Λίγο η ιστορία με τον μικρό Ιρλανδό, λίγο η πρόκριση στους «16» κόντρα στα προγνωστικά και τώρα η απόρριψη του πριμ καθιστούν αυτήν την ομάδα, επίσημη αγαπημένη. Όχι μόνο των Ελλήνων…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/