Connect with us

STORY

«Πώς να θέσω στόχο;»

Published

on

Ένα από τα αθλήματα με τα μεγαλύτερα προβλήματα στην Ελλάδα, είναι οι καταδύσεις. Οι αθλητές υποχρεώνονται να μην είναι… αθλητές, αλλά χομπίστες. Αυτό είναι και το μεγάλο παράπονο του Στέφανου Παπαρούνα, ο οποίος δε συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, επί ίσοις όροις με τους υπόλοιπους αθλητές.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα (πρόσφατο είναι και το ατύχημα με το σπάσιμο του βατήρα σε προπόνηση) τον… καταδικάζει ακόμα και στο να θέσει στόχους σε διοργανώσει αυτού του επιπέδου. «Δεν θα πρέπει να περιμένουμε και πολλά πράγματα, πρώτος μας αγώνας είναι, πισίνα δεν είχαμε, μόνο το καλοκαίρι κάνουμε προπόνηση, γιατί το χειμώνα έχει κρύο. Ο στόχος είναι τα 3μ. αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω στόχο. Η προπόνηση που έχω κάνει δεν είναι για να έχω στόχο αλλά για ό,τι βγει. Δεν μπορώ να προβλέψω κάτι από τη στιγμή που οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να προπονηθώ όπως θα έπρεπε για αυτούς τους αγώνες. Αν μπω τελικό, μπήκα, το καλύτερο που μπορώ να κάνω, αυτός είναι ο στόχος», δήλωσε ο Παπαρούνας.

Λιγότερο δεικτικός ήταν ο συναθλητής του, Μιχάλης Φαφαλής, που τόνισε: «Το τράβηγμα στην πλάτη μάς κράτησε πίσω στην προετοιμασία και δεν επέτρεψε να βγει κάτι καλό σήμερα. Χθες και προχθές ένιωσα κάτι ενοχλήσεις στην προπόνηση. Οι συνθήκες εδώ στο καταδυτήριο είναι πολύ καλές. Αυτόν που θέλουμε είναι μαζί με τον Στέφανο να προκριθούμε στον τελικό των 3μ. στις συγχρονισμένες καταδύσεις».

Ο Στέφανος Παπαρούνας αγωνίζεται αύριο στη 13:00 στον προκριματικό των 3μ. και μαζί με τον Μιχάλη Φαφαλή, την Παρασκευή επίσης στη 13:00 στη συγχρονισμένη κατάδυση από τα 3μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/