Connect with us

OLYMPICS

Σάββατα δημιουργίας στο μουσείο

Published

on

Για δέκατη συνεχή χρονιά ξεκίνησαν και συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία στο Ολυμπιακό μουσείο της Θεσσαλονίκης, τα εκπαιδευτικά εργαστήρια του σαββατοκύριακου για παιδιά, με ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση.

Οι κουζίνες ανάβουν, ο κήπος ζωντανεύει, η μουσική και τα παιδικά χαμόγελα πλημμυρίζουν τον χώρο! Το μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων υποδέχεται με χαρά για μία ακόμη χρονιά τους μικρούς του φίλους, για ένα μάθημα δημιουργίας, γνώσης και αθλητικής ιστορίας μέσα από το παχνίδι, τη μαγειρική, και το θέατρο. Υπό την καθοδήγηση του σεφ και της ειδικής παιδαγωγού του μουσείου, οι εκκολαπτόμενοι μάγειρες δημιουργούν τα δικά τους μενού υγιεινής διατροφής, ενώ παράλληλα μπορούν να ζωγραφίσουν, να παίξουν, και να υποδυθούν θεατρικούς ρόλους, μέσα σε μία όμορφη ατμόσφαιρα αρμονίας και δημιουργικότητας.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται τα παιδιά τους να ζήσουν αυτή την υπέροχη εμπειρία, μέσα στη φωλιά του Ολυμπισμού, μπορούν να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους του μουσείου, που βρίσκεται επί της συμβολής των οδών Αγ. Δημητρίου και 3ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 968531-2
Φαξ 2310 968726
Email [email protected]
Ιστοσελίδα http://www.olympicmuseum-thessaloniki.org
(Ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00, Σάββατο: 10:00 – 16:00, Κυριακή: 10:00 – 14:00)

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/