Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σαν τον Σάντος δεν έχει

Published

on

Δε χωράει αμφιβολία πως ο Φερνάντο Σάντος είναι ένας ιδιαίτερα ικανός προπονητής. Άλλωστε από την πρώτη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα (εποχή Ψωμιάδη-ΑΕΚ) ήταν μεγάλο όνομα. Δεν είναι τυχαίος προπονητής ο Πορτογάλος και είμαστε πολύ τυχεροί που του αρέσει τόσο πολύ η Ελλάδα, που δε θέλει να φύγει.
Τα τελευταία χρόνια όμως, από το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ και μετά, έχει αποκτήσει μία επιπλέον… ικανότητα. Το λεγόμενο “άστρο”. Το είχε ο προκάτοχος του στον πάγκο της Εθνικής, Ότο Ρεχάγκελ, το έχει και ο ίδιος. Μονίμως το σύμπαν συνομωτεί υπέρ του Πορτογάλου. Αυτό έγινε και χθες. Η Εθνική κέρδισε με άθλια εμφάνιση μία από τις πιο αδύναμες ομάδες στην Ευρώπη και παράλληλα, η Βοσνία ηττήθηκε ανέλπιστα από τη Σλοβακία, εντός έδρας. Εκεί που η απευθείας πρόκριση στα τελικά της Βραζιλίας έμοιαζε τελειωμένη ιστορία για τους Βόσνιους, ξαφνικά θα βρεθούν στα πλέι οφ.
Με το… άστρο που έχει ο Σάντος, στην αναμέτρηση που θα γίνει στη Μπρατισλάβα ανάμεσα στη Σλοβακία και τη Βοσνία, αν τυχόν υπάρξει νικητής αυτός δε θα είναι οι φιλοξενούμενοι. Εννοείται πως η Ελλάδα θα επικρατήσει της Λετονίας με το αγαπημένο 1-0 του Σάντος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/