Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Σε απόγνωση ο Οικονομόπουλος

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Πάνω που έγραψε το sportsfeed.gr για το κουαρτέτο της διαιτησίας αυτόματα βγήκε ο Γιώργος Καραμελίδης και υποστήριξε ότι για τους ορισμούς των ρέφερι αποφασίζουν και οι τέσσερις μαζί! Στα μέλη της ΚΕΔ αναφερόταν ο πρόεδρος της Επιτροπής. Αλλά εμείς συζητούσαμε για άλλη… τετράδα! Με συνδετικό κρίκο ένα μέλος της ΚΕΔ. Όποιος βρει ποιος ενώνει τα δύο… τετράγωνα, θα κερδίσει ένα σημαντικό δώρο! Θα μπορέσει να πιει καφέ με τον… Μπριάκο!
Το θέμα μας, όμως, δεν είναι ο άλλοτε διαιτητής και νυν στέλεχος της ΚΕΔ. Ούτε καν με την άλλη ιδιότητά του, εκείνη του αστυνομικού. Με τον Χάρη Οικονομόπουλο ήθελα να ασχοληθώ. «Κρύβουν οι δικηγόροι του Ψωμιάδη ότι στις 2 Νοεμβρίου μένει ελεύθερος, διότι ολοκληρώνεται το 18μηνο της προφυλάκισής του», ωρυόταν ο γνωστός δικηγόρος και εκδότης. «Θα θέλει να δει το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού», του είπε ένας συνομιλητής και ο Οικονομόπουλος έβαλε τα γέλια. Αν και όπως εξήγησε «αυτή η ιστορία είναι μόνο για κλάματα». Άδικο έχει; Ο Μάκης κοροϊδεύει όλη την κοινωνία!
Υ. Γ.: Απαγορεύεται Θανάση η λογοκρισία διότι ξέρω ότι συμπαθείς τον Ψωμιάδη!..

Η μήνυση του Ζαγοράκη
Οργή κυρίευσε τον Θοδωρή Ζαγοράκη, σύμφωνα με τη newsbomb όταν είδε σε πρωτοσέλιδο ότι χώρισε με την Ιωάννα Λίλη! Για την αφεντιά μου, όμως, θα είχε μεγαλύτερη σημασία εάν κατέφευγε στη δικαιοσύνη η σύζυγος του «Ζαγόρ». Διότι το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφερόταν σε απόφαση της Ιωάννας. Άρα, από τη στάση που θα κρατήσει η Λίλη θα κριθεί η υπόθεση. Αλλά ας μην επεκταθώ… Διότι μπορεί να κάνει και σε μένα μήνυση ο Ζαγοράκης και έπειτα θα τρέχω να κάνω παρέα στον Ψωμιάδη. Όχι στον Μάκη… Για τον Παύλο Ψωμιάδη μιλάω, βεβαίως – βεβαίως!..

Άμεσα θέλει τον Κολοβό!
Γεμάτος είναι ο Ολυμπιακός από τη μέση και μπροστά, αλλά μαθαίνω ότι ο Μίτσελ σκέφτεται σοβαρά να ζητήσει την ένταξη του Δημήτρη Κολοβού στους «ερυθρόλευκους» από τον Ιανουάριο. Ο Ισπανός έχει εντυπωσιαστεί από τη δυνατότητα του νεαρού παίκτη να περνάει κάθετες πάσες, αλλά και από το θράσος του να σουτάρει όταν βρεθεί σε θέση βολής. Ακόμα και εκτός περιοχής. Στον Ολυμπιακό το σκέφτονται, αλλά στον Πανιώνιο ούτε που το συζητούν. Εκτός και αν πάρουν κάποιον άλλον παίκτη ως δανεικό. Ο Σέποβιτς, για παράδειγμα, είναι μια εξαιρετική περίπτωση για την ομάδα της Νέας Σμύρνης αν φύγει τον χειμώνα ο Κολοβός!..

Στα πρόθυρα της έκρηξης
Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τον Δημήτρη Μελισσανίδη εμφανίζεται πολύ γνωστός ηθοποιός και οπαδός της ΑΕΚ. Προσφέρθηκε να μπει στο ΔΣ επειδή ήθελε να συμβάλει στην ανάκαμψη της ομάδας, αλλά βρήκε κλειστή την πόρτα. Πρόσφατα εξέφρασε τον πόνο του σε εβδομαδιαία εφημερίδα, αλλά στο περίπτερο διάβασε ελάχιστα απ’ όσα είπε… Με συνέπεια να βράζει στο ζουμί του τις τελευταίες ημέρες. Αλλά όπως λέει σε όσους εκφράζει τα παράπονά του «όλα εδώ πληρώνονται». Γενικά τις τελευταίες ημέρες ακούω διάφορα περίεργα. Ακόμα και ότι δεν εστάλη πρόσκληση για την παρουσίαση του νέου γηπέδου σε έναν από τους πιο παλιούς ρεπόρτερ της ΑΕΚ επειδή αρνήθηκε να συμβάλει στην καταγραφή της ιστορίας της στην πολυτελή έκδοση που ετοιμάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης… Προφανώς και πρόκειται για παρεξήγηση…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/