Connect with us

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Σε ΗΠΑ και Κίνα τα πρώτα χρυσά

Published

on

Οι ΗΠΑ και η Κίνα κατέκτησαν τα πρώτα δύο χρυσά μετάλλια των τελικών του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής, που διεξάγονται στη Μπολόνια.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Στον πρώτο χρονικά τελικό, αυτόν στα 50 μέτρα πιστόλι ο Κινέζος Γουέι Πανγκ κατέκτησε την πρώτη θέση με 190,6 βαθμούς. Το ασημένιο μετάλλιο πήγε στον Ινδό Γίτου Ράι με 188,8 ενώ το χάλκινο το κατέκτησε ο Ιταλός Τζουζέπε Γκιορντάνο με 170,3.
Ακολούθησε ο τελικός στα 50 μέτρα πρηνηδόν, επίσης στους άνδρες. Εκεί το χρυσό το κατέκτησε ο Αμερικανός Μάικλ Μακφάιλ με 209,1 βαθμούς στο σύνολο. Δεύτερος ο Δανός Τόρμπεν Γκρίμελ με 208,5 και τρίτος ο αμερικανός Μάθιου Έμονς με 187,2.
Οι ΗΠΑ είναι η μόνη χώρα μέχρι στιγμής που έχει κατακτήσει δύο μετάλλια και προηγείται στον σχετικό πίνακα. Την Παρασκευή διεξάγονται οι τελικοί στα 25 μέτρα πιστόλι των γυναικών (με την συμμετοχή και της Άννας Κορακάκη) και στα 25 μέτρα πιστόλι ταχείας βολής των ανδρών.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/