Connect with us

ΤΖΟΥΝΤΟ

Στάση στο Αμπού Ντάμπι

Published

on

Οι περιπλανήσεις των Ρομάν Μουστόπουλου και Γιώργου Αζωίδη στα κορυφαία γκραν πρι του πλανήτη, συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι δύο Έλληνες τζουντόκα θα πάρουν μέρος στο γκραν σλαμ του Αμπού Ντάμπι, το οποίο θα διεξαχθεί από την Παρασκευή έως την Κυριακή. Σκοπός τους είναι να συγκεντρώσουν όσο γίνεται περισσότερους πόντους στη μάχη της παγκόσμιας κατάταξης για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Μουστόπουλος προέρχεται από την πρωτιά στο γκραν πρι της Τασκένδης, που του έδωσε 300 πόντους και έκανε τον εθνικό προπονητή Νίκο Ηλιάδη να δηλώνει ότι ο αθλητής του θα είναι σίγουρα παρών στο Ρίο.

Και οι δύο αθλητές θα αγωνιστούν το Σάββατο, 1 Νοεμβρίου, ο Αζωίδης στα -73 κιλά και ο Μουστόπουλος στα -81.

Ο αγώνες θα γίνουν στην υπερσύγχρονη FGB Arena, χωρητικότητας 3.400 θεατών. Στο γκραν σλαμ του Αμπού Ντάμπι, τα χρηματικά έπαθλα ανέρχονται σε 5.000 δολάρια για το νικητή κάθε κατηγορίας, 3.000 για τον δεύτερο και από 1.500 για τους τρίτους.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/