Connect with us

ΤΖΟΥΝΤΟ

Σταμάτησε στους «16»

Published

on

Δύο νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός του Ρομάν Μουστόπουλου στην κατηγορία των -81 κιλών του παγκοσμίου πρωταθλήματος τζούντο.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Ο Μουστόπουλος ταξίδεψε στο Τσέλιαμπινσκ της Ρωσίας με σκοπό να διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Αρχικά νίκησε τον Ναούλου από τα νησιά Φίτζι με ιπόν σε 1:46 και στη συνέχεια υπερκέρασε και το εμπόδιο του Μποντιρλάου από τη Ρουμανία.
Στον τρίτο αγώνα, όμως, ηττήθηκε από τον Ρώσο χάλκινο Ολυμπιονίκη του Λονδίνου και παγκόσμιο πρωταθλητή του 2009, Ιβάν Νιφόντοφ με ιπόν σε 1:55 και έτσι μπήκε τέλος στην πορεία του στα τατάμι του Τσέλιαμπινσκ.
Στα ημιτελικά της κατηγορίας συνεχίζουν οι Τσρικισβίλι (Γεωργία), Πιέτρι (Γαλλία), Βαλουά-Φορτιέ (Καναδάς) και Σμιτ (Γαλλία), ενώ στα ρεπεσάζ μπήκαν οι Πεναλμπέρ (Βραζιλία), Ναγκάσε (Ιαπωνία), Ελίας (Λίβανος) και Νιφόντοφ (Ρωσία).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/