Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Στην Κούβα ο Ταμπγκό

Published

on

Μπορεί να είναι τιμωρημένος, όμως αυτό δεν τον σταματά από το να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν. Ο Τέντι Ταμπγκό ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερος.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής του τριπλούν, Τέντι Ταμπγκό (φωτογραφία) δεν μπορεί να αγωνιστεί του χρόνου στον κλειστό, αφού η ποινή του λήγει στις 17 Μαρτίου, αλλά στοχεύει να μπει σε αγώνες στον ανοιχτό από την άνοιξη. Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Λ’ Εκίπ», αυτή την εποχή βρίσκεται στην Αβάνα για προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του Κουβανού προπονητή του, του πρώην μεγάλου άλτη, Ιβάν Πεντρόσο.

Μόσχα (Ρωσία) Ο ρωσικός οργανισμός αντιντόπινγκ (RUSADA) τιμώρησε προσωρινά την Νατάλια Κολοντίλινα από τους αγώνες και τα προπονητικά καμπ. Βρέθηκε θετική σε απαγορευμένες ουσίες στο πρώτο δείγμα σε αγώνες βάδην στις 13 Σεπτεμβρίου.

Γάνδη (Βέλγιο) Ο Βέλγος δεκαθλητής Τόμας Βαν ντερ Πλάτσεν βρέθηκε «ντοπέ» στην απαγορευμένη ουσία HGG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη) σε έλεγχο που του έγινε εκτός αγώνων στις 3 Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος δήλωσε πώς ποτέ δεν πήρε αυτή την ουσία και ζήτησε την εξέταση του δεύτερου δείγματος. Ο 23χρονος είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο έπταθλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού φέτος στο Σόποτ.

Νέα Υόρκη (ΗΠΑ) Η Αμερικανίδα Λορίν Γουΐλιαμς σκέφτεται να επιστρέψει στο μπόμπσλεϊ αυτό το χειμώνα.

Παρίσι (Γαλλία) Ο θρυλικός Καρλ Λιούις θα δώσει την εκκίνηση στον αγώνα 10χλμ. που θα γίνει στη γαλλική πρωτεύουσα την Κυριακή.

Μπολζάνο (Ιταλία) Η «Γκαζέτα ντελό Σπορ» αναφέρει σε δημοσίευμά ότι 38 Ιταλοί αθλητές έχασαν τρεις εκτός αγώνων ελέγχους σε ντόπινγκ το 2011 και το 2012 και δεν τιμωρήθηκαν, παρά έλαβαν μόνο προειδοποιήσεις.

Ντόχα (Κατάρ) Η κορυφαία σφαιροβόλος, Νεοζηλανδή Βάλερι Άνταμς έγινε η τρίτη αθλήτρια που ανακοίνωσε ότι στηρίζει τη Ντόχα για να φιλοξενήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019.

Βερολίνο (Γερμανία) Η Γερμανίδα Ιρίνα Μικιτένκο, που ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση, θέλει να γίνει προπονήτρια.

Αγία Λουκία (Αυστραλία) Σε αγώνες ο Αυστραλός Τζούλιαν Βρουκ έριξε στο δίσκο 62.22μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/