Connect with us

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Στην Τουρκία Κακαρά και Φερεκίδου

Published

on

Η νεαρή και εξαιρετικά ταλαντούχα αθλήτρια του κανόε, Στέλλα Κακαρά, επιλέχθηκε για να παρακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα για την κατηγορία C1 των γυναικών στη γείτονα Τουρκία. Μαζί της, θα ταξιδέψει και η πολύπειρη Μαρία Φερεκίδου ως προπονήτρια.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Η 15χρονη αθλήτρια του σλάλομ θα βρίσκεται στην Τουρκία από τις 19 ως τις 25 Οκτωβρίου καθώς πρόσφατα εντάχθηκε στο πρόγραμμα ταλέντων της παγκόσμιας ομοσπονδίας κανόε (ICF), και πρόκειται να παρακολουθήσει το ειδικό πρόγραμμα για το C1. Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή της μικρής Στέλλας σε κοινόβιο της παγκόσμιας ομοσπονδίας, μετά από την παρθενική της εμπειρία στην Αμερική, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στο ίδιο πρόγραμμα, η 33χρονη Μαρία Φερεκδου, 11 συνεχείς φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας (2002-2012) του σλάλομ, Νο63 στον κόσμο και απόφοιτη ΤΕΦΑΑ, έχει επιλεγεί από την ICF ως μέλος του προπονητικού τιμ του εγχειρήματος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/