Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Στη δεύτερη ευκαιρία

Published

on

Σχετικα καλά ξεκίνησε η δεύτερη μέρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων νεανίδων που διεξάγεται στο Αμβούργο της Γερμανίας καθώς είχαμε οι δύο πρώτες ελληνικές συμμετοχές πήγαν στη δεύτερη ευκαιρία (ρεπεσάζ).

Το δίδυμο Δήμητρα Κουκλοτίδου και Παρασκευή Γιάννου του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης έκανε εξαιρετική κούρσα στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου αλλα τελικά οι δύο κοπέλες τερμάτισαν τρίτες στη σειρά τους έχοντας χρόνο 7:44.14. Αύριο το πρωί, στο ρεπεσάζ θα διεκδικήσουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγουν στον μεγάλο τελικό.
Ίδιο το αποτέλεσμα και για το πλήρωμα της τετράκωπου άνευ πηδαλιούχου. Οι Χαριζάνης Αθανασίου (ΝΟ Θεσσαλονίκης), Κώστας Λεμόνας (ΝΟΒΑ), Γιώργος Παπασακελλαρίου (ΟΕΑ-ΝΑ Βόλου) και Νίκος Βλάχος (ΝΟ Ιωαννίνων) ήταν τέταρτοι στη σειρά τους με χρόνο 6:21.49 χάνοντας για λίγο την πρόκριση από το πλήρωμα της Δανίας που τερμάτισε σε χρόνο 6:21.31. Το ελληνικό πλήρωμα θα αγωνιστεί αύριο το πρωί στη δεύτερη ευκαιρία (ρεπεσάζ) όπου θα διεκδικήσει μία από τις τρεις πρώτες θέσες για να συνεχίσει στον ημιτελικό του αγωνίσματος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/