Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Στον πάγ(κ)ο μέχρι να υπογράψει

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Χάθηκε ο Στέλιος Βασιλείου από τη Σούπερ Λίγκα! Μπορεί να τον χρησιμοποίησε ο Τάκης Λεμονής στο τελευταίο τέταρτο του ματς με τον Απόλλωνα στην ύστατη προσπάθεια να ανατρέψει το σκορ, αλλά ο νεαρός επιθετικός εξαφανίστηκε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λιβαδειά. Οι περισσότεροι υποθέτουν ότι ο Βασιλείου έμεινε στον πάγκο για λόγους τακτικής με απόφαση του Λεμονή. Άλλα, όμως, διαδίδουν οι κακές γλώσσες στα… σουβλατζίδικα της Λιβαδειάς. Ο Βασιλείου ισχυρίζεται ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2014. Από την πλευρά του ο Γιάννης Κομπότης επιμένει ότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον Δεκέμβριο της επόμενης σεζόν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού επιδιώκει την “εδώ και τώρα επέκταση συμβολαίου” για να αποφύγει τις περιπέτειες από ενδεχόμενη εμπλοκή της ΑΕΚ. Όσο, λοιπόν, κρατάει αποστάσεις ο Βασιλείου, τόσο θα περιορίζεται ο χρόνος συμμετοχής του στον Λεβαδειακό. Μέχρι να… συμμορφωθεί. Αν συμβεί κάτι τέτοιο…

Το διπλό της… απουσίας
Τηλεφωνικά συγχαρητήρια έδωσε στον Μίτσελ και στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Ήταν η πρώτη χρονιά που ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων απέφυγε να ταξιδέψει με την αποστολή στο πρώτο εκτός έδρας ματς για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι, έσπασε ο Ολυμπιακός την αρνητική παράδοση! Οι πιο θαρραλέοι σκέφτονται να προτείνουν στον Μαρινάκη να αποφύγει το ταξίδι και ση Λισαβόνα για το ματς με την Μπενφίκα. Αλλά φοβούνται την αντίδρασή του, διότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στραβώνει κάθε φορά που ακούει ότι φέρνει γκαντεμιά στην ομάδα του. Για να λέμε, πάντως, την αλήθεια, ο Μαρινάκης έλειψε από τη Μόσχα, από το Χάρκοβο, από τη Μασσαλία, από το Μονπελιέ και χθες από τις Βρυξέλλες. Είδε, δηλαδή, τηλεοπτικά όλα τα μεγάλα διπλά του Ολυμπιακού!

Έκανε ζημιά στον Μελισσανίδη!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πάντως, σχεδιάζει να κάνει ένα δώρο στον Κώστα Μήτρογλου. Πέρα από το έξτρα πριμ που υποσχέθηκε σε όλους τους παίκτες. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ενθουσιάστηκε από τα κατορθώματα του “πιστολέρο” επειδή επισκίασαν τα σχέδια για το γήπεδο της ΑΕΚ. “Έβαλε τρία γκολ στην Άντερλεχτ και άλλο ένα, το πιο καλό, στον Μελισσανίδη αφού του στέρησε το πρώτο θέμα σε όλα τα πρωτοσέλιδα”, υποστήριζε συνεργάτης του Μαρινάκη που γνωρίζει τις σκέψεις του.

Κάποιοι φθείρουν τον Παντελίδη
Από την Ελεονόρα Μελέτη θα περάσει το μεσημέρι της Πέμπτης ο Παντελής Παντελίδης όπως διάβασα στο bizznews. Ο άλλος… Παντελίδης, όμως, κινδυνεύει να περάσει από το ταμείο ανεργίας. Στον Σάββα αναφέρομαι, τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα. Κάποιοι εξακολουθούν να τον φθείρουν στα μάτια του Γιώργου Χριστοβασίλη, ο οποίος έχει τη δική του ψυχολογική φόρτιση και όσοι επιβουλεύονται τη θέση του Παντελίδη ελπίζουν να εκμεταλλευθούν την προεδρική σύγχυση από την έναρξη της πρώτης δίκης για τους ύποπτους αγώνες.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/