Connect with us

MONEY

Στο Γκάρντεν το πιο ακριβό εισιτήριο

Published

on

Στις δύο πιο μεγάλες αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών, βρίσκονται οι πιο πλούσιες ομάδες του ΝΒΑ και αυτές που για να τις δει κάποιος θα πρέπει να πληρώσει περισσότερο από οπουδήποτε αλλού. Οι Νικς στη Νέα Υόρκη και οι Λέικερς στο Λος Άντζελες.

του Γιώργου Συρίδη
[email protected]
follow me @George_Siridis

Σύμφωνα με την έρευνα του Forbes η διάμεση τιμή ενός εισιτηρίου για έναν αγώνα των Νικς στο θρυλικό Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν είναι 149 ευρώ. Η διάμεση τιμή είναι διαφορετικό από τον μέσο όρο της τιμής ενός εισιτηρίου. Η διάμεση τιμή προκύπτει ως εξής: Από το πιο ακριβό ως το πιο φθηνό εισιτήριο επιλέγεται ακριβώς η τιμή αυτού που βρίσκεται στη μέση της λίστας. Για να προκύψει ο μέσος όρος στη τιμή του εισιτηρίου, προσθέτει κανείς όλα τα εισιτήρια και διαιρεί αναλόγως. Στην διάμεση τιμή, λοιπόν, (και κατά μέσο όρο στη συγκεκριμένη περίπτωση), η πιο ακριβή ομάδα για να παρακολουθήσει κανείς στο ΝΒΑ είναι οι Νικς.
Ακολουθούν οι Λέικερς με 133 ευρώ και στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Θάντερ στην Οκλαχόμα Σίτι με 126 ευρώ διάμεση τιμή εισιτηρίου. Είναι έκπληξη αυτή η θέση των Θάντερ, διότι θα περίμενε κανείς άλλες ομάδες, όπως τους Χιτ και τους Μπουλς πιο ψηλά. Αυτές οι ομάδες ακολουθούν… Οι Μπουλς με 122 ευρώ, οι Χιτ με 115 ευρώ και αμέσως μετά έρχονται οι Κλίπερς με 96 ευρώ. Οι Νετς από τη στιγμή που μεταφέρθηκαν στο Μπρούκλιν έχουν 94 ευρώ διάμεση τιμή στο εισιτήριό τους, στην 8η θέση είναι οι Ρόκετς με 89 ευρώ, στην 9η θέση οι Χοκς με 82 ευρώ και την πρώτη 10αδα κλείνουν οι Ράπτορς με 81 ευρώ.
Παραδοσιακές δυνάμεις στο ΝΒΑ είναι από τις πιο φθηνές για να παρακολουθήσει κανείς. Οι Μάβερικς είναι προτελευταίοι με 39 ευρώ, μια θέση πιο πάνω οι Πέισερς, που πέρσι έφτασαν στους τελικούς της Ανατολής, με 41 ευρώ, ενώ οι φιναλίστ Σπερς είναι στην 26η θέση – εκ διαμέτρου αντίθετα δηλαδή με την πορεία τους – με 44 ευρώ διάμεση τιμή!

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/