Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στο σχολείο με τον Αλβανό

Published

on

Ο Αλέξης Αλβανός δεν περιορίζει τη δράση του στα γήπεδα του χάντμπολ…

Με την ευκαιρία της πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού, ο διεθνής αθλητής του ΠΑΟΚ, με την σπουδαία καριέρα στη Μπουντεσλίγκα, επισκέφθηκε το 2ο γυμνάσιο και λύκειο της Πυλαίας, προκειμένου να μιλήσει στα παιδιά για το χάντμπολ και την ενασχόληση με τον αθλητισμό γενικότερα.

Εκεί τον υποδέχθηκαν ο καθηγητής φυσικής αγωγής Μιχάλης Αντωνιάδης αλλά και οι Κυριάκος Λάππας και Παναγιώτης Γούσιος από την ομάδα της Πυλαίας.

Ο Αλβανός μίλησε για τα οφέλη του αθλητισμού στη σωματική και πνευματική υγεία, για την ομαδικότητα και την άμιλλα, τον πρωταθλητισμό, την οριοθέτηση στόχων και τον αγώνα για την επίτευξή τους και έκανε αναφορά στις εμπειρίες του από το γερμανικό πρωτάθλημα και όσα έζησε με την Εθνική ομάδα.

Στη συνέχεια ανέλαβε το ρόλο του διαιτητή σε αγώνες αγοριών και κοριτσιών, ενώ αντάλλαξε απόψεις με το διευθυντή του λυκείου, κ. Βέντσιο και τη διευθύντρια του γυμνασίου, κα Παππά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης παράγεται ιδιαίτερα σημαντικό έργο στο χάντμπολ τα τελευταία χρόνια, με την τοπική ομάδα να αγωνίζεται από φέτος στην Α2 έχοντας δημιουργήσει παράλληλα ένα σημαντικό φυτώριο.

Σε κάθε ευκαιρία ο Αλβανός βρίσκεται κοντά στα παιδιά και ποτέ δε λέει “όχι” σε πρόσκληση, στην προσπάθεια να διαφημιστεί το χάντμπολ. Πρόσφατα επισκέφθηκε και τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ ανάλογη δράση είχε αναπτύξει στην Αθήνα, όταν αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΑΕΚ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/