Connect with us

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Στο Hall of Fame η Τουέντλ

Published

on

Μία θέση στο Hall of Fame της βρετανικής γυμναστικής κατέχει πλέον η Μπεθ Τουέντλ. Η 29χρονη πρώην γυμνάστρια θεωρείται η καλύτερη στην ιστορία του αθλήματος στην πατρίδα της.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Στο Hall of Fame της βρετανικής γυμναστικής εισήχθη η Ολυμπιονίκης Μπεθ Τουέντλ. Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αποσύρθηκε σε ηλικία 27 ετών από την ενεργό δράση. Η Τουέντλ, που θεωρείται η πιο πετυχημένη Βρετανίδα γυμνάστρια έχει κερδίσει επίσης τρία παγκόσμια χρυσά μετάλλια και έξι ευρωπαϊκά, ενώ συνολικά έχει κατακτήσει πέντε μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα και έντεκα σε ευρωπαϊκά.
«Είναι μεγάλη τιμή να είμαι η πρώτη γυμνάστρια που μπαίνει στο Hall of Fame της βρετανικής γυμναστικής. Η γυμναστική μου έχει δώσει πολλά στη ζωή μου, όχι μόνο τις επιτυχίες στις διοργανώσεις αλλά πολλές ευκαιρίες και καταπληκτικές εμπειρίες», δήλωσε αρχικά το τιμώμενο πρόσωπο και πρόσθεσε: «Μου έχει διδάξει ότι η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση είναι πολύ σημαντικά για να πετύχεις τους στόχους σου. Επίσης έκανα τόσους πολλούς καλούς φίλους σε όλη αυτή τη διαδρομή». Η Τουέντλ μετά την αποχώρησή της από την ενεργό δράση έγινε πρέσβειρα του αθλήματος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/