Connect with us

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Στόχευσαν τον Μαραθώνα

Published

on

Η ελληνική φίλαθλος ομοσπονδία τοξοβολίας (ΕΦΟΤ) ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του αγώνα της 1ης αγωνιστικής κατηγορίας ανοιχτού χώρου ανδρών και γυναικών, που διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες τοξοβολίας που λειτούργησαν ως πρόκριμα για το γκραν πρι που θα διεξαχθεί στον Μαραθώνα μέσα στην ερχόμενη χρονιά. Στο Ολυμπιακό τόξο των γυναικών νικήτρια αναδείχθηκε η Ευαγγελία Ψάρρα, επικρατώντας με σκορ 6-2 της Αριάδνης Χόρτη, με τρίτη τη Μαρία Παπανδρεοπούλου. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, ο Αλέξανδρος Καραγεωργίου νίκησε με σκορ 7-1 τον Γιώργο Τοχοβίτη, ενώ τρίτος ήταν ο Γιώργος Καλομοίρης.

Όσον αφορά το σύνθετο τόξο, στους άνδρες νικητής ήταν ο Χρήστος Αερικός, δεύτερος κατετάγη ο Θανάσης Κωστόπουλος, και τρίτος ο Δημήτρης Λαμπράκης, ενώ στις γυναίκες πρώτη αναδείχθηκε η Κατερίνα Χρονοπούλου, δεύτερη η Ευαγγελία-Στυλιανή Κωστάκου και τρίτη η Αναστασία Τσακίρη.

Τα αποτελέσματα
1η ημέρα
Σύνθετο τόξο ανδρών και γυναικών ατομικό Ολυμπιακό οι συμμετοχές
compound_qualifications
Ο αγώνας των ανδρών
compound_men
Ο αγώνας των γυναικών
compound_women
Τα μετάλλια
compound_medals

2η ημέρα
Ολυμπιακό τόξο ανδρών και γυναικών ατομικό Ολυμπιακό οι συμμετοχές
recurve_qualifications
Ο αγώνας των ανδρών
recurve_men
Ο αγώνας των γυναικών
recurve_women
Τα μετάλλια
recurve_medals

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/