Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Συγχαρητήρια από Αυστραλία

Published

on

Η Άσλεϊ Σάουθερν μπορεί να έχει φύγει από την Ελλάδα αλλά παρακολουθεί την πορεία του Ολυμπιακού. Μέσω facebook έστειλε χθες τα συγχαρητήριά της στις πρώην συμπαίκτριές της.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Η Αυστραλή διεθνής πανηγύρισε με τον Ολυμπιακό την κατάκτηση της ευρωλίγκας, ωστόσο το ρόστερ της ομάδας για τις εγχώριες υποχρεώσεις χωρούσε μόνο μία ξένη, θέση την οποία καταλάμβανε η Ρομπέρτα Μπιανκόνι. Η Αυστραλή αν και βρίσκεται στην πατρίδα της, παρακολουθεί τον Ολυμπιακό και χθες δεν παρέλειψε να συγχαρεί τις πρώην συμπαίκτριές της.
«Τόσο μα τόσο περήφανη για τις Ελληνίδες συμπαίκτριές μου. Όχι μόνο πρωταθλήτριες Ευρώπης αλλά εστεμμένες πρωταθλήτριες Ελλάδας. Σας αγαπώ τόσο πολύ. Ολυμπιακό! Φιλάκια», έγραψε η Σάουθερν στο facebook και φυσικά πολλές από τις άλλοτε συμπαίκτριές της, απάντησαν σχολιάζοντας την ανάρτηση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/