Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Συναγερμός για την εκκαθάριση

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Η στάση εργασίας καθυστέρησε τη σημερινή επικοινωνίας μας. Σέβομαι τις αποφάσεις των συναδέλφων, έστω και αν διαφωνώ σε πολλές περιπτώσεις. Περισσότερο, βέβαια, με τρελαίνει το γεγονός ότι έχουμε δικαίωμα στην απεργία και στη στάση εργασίας, αλλά όχι στη δουλειά όσοι διαφωνούμε. Έτσι, τρελάθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης όταν ενημερώθηκε ότι εφημερίδες εξέφραζαν την ανησυχία για την έγκαιρη ολοκλήρωση στην εκκαθάριση της υπό πτώχευση ΠΑΕ ΑΕΚ. Τα τηλέφωνα του Γιώργου Ρόκκα και του Ανδρέα Δημητρέλου πήραν φωτιά. Ο πρώτος άκουσε τον «Τίγρη» να τον πιέζει να αναλάβει πρωτοβουλίες για να τακτοποιήσει εκείνος τις εκκρεμότητες επειδή φαίνεται ότι του λείπει η εμπιστοσύνη στον δεύτερο. Ο Δημητρέλος, πάντως, τα άκουσε για τα καλά από τον Μελισσανίδη. Σε σημείο που απέφευγε χθες τα τηλεφωνήματα των ρεπόρτερ, οι οποίοι αναζητούσαν έξτρα απαντήσεις. Ο δικηγόρος, πάντως, διαβεβαίωσε τον Νικαιώτη ότι όλα εξελίσσονται νόμιμα και μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Ψάχνονται στην ΕΠΟ για την ΑΕΚ
Μπρος γκρεμό και πίσω ρέμα βλέπουν ο Γιώργος Σαρρής και οι σύμβουλοί του στο ΔΣ της ΕΠΟ. Τις τελευταίες ημέρες δέχονται πιέσεις να ψάξουν τον φάκελο της ΑΕΚ, να δουν αν υπάρχει κάτι μεμπτό, το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στους «κιτρινόμαυρους» και στη συμμετοχή τους στη Γ’ Εθνική. Ανάλογες πιέσεις ασκούνται και σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας. Με στόχο να προσφύγουν στην Ομοσπονδία για να καταγγείλουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Μαίνεται ο πόλεμος στο παρασκήνιο παρά την αποφυγή των δημόσιων αντιπαραθέσεων έπειτα και από τη σχετική παρέμβαση από ενοίκους του… Μαξίμου.

Οι δύο τάσεις στον Πειραιά
Οι αισιόδοξοι παράγοντες του Ολυμπιακού είδαν το μισογεμάτο ποτήρι από την εξαιρετική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Παρί. «Έχεις φτιάξει τεράστια ομάδα που θα ανεβάζει ρυθμό από αγώνα σε αγώνα», έλεγαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη όσοι έσπευσαν να δηλώσουν «παρόντες» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι πιο… γκρινιάρηδες σχολίαζαν την έλλειψη δυνάμεων στο δεύτερο ημίχρονο και ασκούσαν κριτική στον Μίτσελ για τις αλλαγές του και τη διαχείριση των παικτών. «Ο Γιαταμπαρέ και ο Εντινγκά θα μπορούσαν να παίξουν διότι έκαναν προετοιμασία και ο πρώτος είχε συμμετοχές στην Μπαστιά», μετέφεραν στον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Μπερδεμένος, βέβαια, ήταν και ο Μαρινάκης. Αλλά χωρίς διάθεση για λήψη αποφάσεων πάνω στην… τούρλα της ήττας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/