Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Συνελήφθη για βιασμό!

Published

on

Ο Βρετανός πρωταθλητής Ευρώπης στους εφήβους στα 200μ. το 2013, Νεθάνιελ Μίτσελ-Μπλέικ συνελήφθη με τις κατηγορίες για βιασμό. Ο 20άχρονος, που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Λουϊζιάνα, κατηγορείται ότι βίασε μια γυναίκα μετά από πάρτι που έγινε στο διαμέρισμά του.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Ο Μίτσελ-Μπλέικ οδηγήθηκε στη φυλακή στο Μπάτον Ρουζ και κρατείται με την εγγύηση που πρέπει να πληρώσει να είναι στις 100.000 δολάρια. Μια 18άχρονη γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι ο Βρετανός αθλητής την ανάγκασε να κάνουν σεξ στο διαμέρισμα που έχει στο πανεπιστήμιο. Ο ίδιος είπε στην αστυνομία ότι στην αρχή η γυναίκα του είπε όχι και μετά συμφώνησε. Η γυναίκα όμως υποστήριξε ότι ρώτησε τον 20άχρονο που ήταν το μπάνιο και όταν βγήκε εκείνος στέκονταν απέξω και την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα και άρχισε να τη φιλάει και να της βγάζει τα ρούχα, ενώ εκείνη του είπε πολλές φορές όχι και δεν ήθελε να κάνει σεξ. Εκείνος παρά ότι τον έσπρωχνε πολλές φορές, της έβγαλε τα ρούχα και τη βίασε. Η ίδια στην κατάθεσή της ανέφερε ακόμη ότι είχε πιεί πολλά ποτά στο πάρτι, ενώ ο Μίτσελ-Μπλέικ είπε πώς δεν της αντιστάθηκε και δεν είχε αλκοόλ στο πάρτι.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/