Connect with us

ΕΟΕ

Συνεργασία Ελλάδας-Γεωργίας

Published

on

Παρουσία του Προέδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου, του πρέσβη της Γεωργίας στην Αθήνα Ιωσήφ Νανομπασβίλι και πλήθους Ολυμπιονικών, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η επισημοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Συλλόγων Ολυμπιονικών της Ελλάδας και της Γεωργίας.

Οι πρόεδροι των δύο Βούλα Κοζομπόλη και Κάχι Καχιασβίλι υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας, για την προαγωγή του αθλητισμού, του πολιτισμού, της υγείας και της παιδείας, μέσα από κοινές δράσεις των μελών τους στις δύο χώρες, ενώ παράλληλα τίμησαν τον πρόεδρο της ΕΟΕ και τον πρέσβη της Γεωργίας για την υποστήριξη που παρέχουν.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γεωργιανών Ολυμπιονικών Κάχι Καχιασβίλι μεταξύ άλλων δήλωσε:«Είναι διπλή η χαρά μου που οι Σύλλογοι Ολυμπιονικών στους οποίος ανήκω, συνεργάζονται πλέον με τον πιο επίσημο τρόπο, για να διαδώσουν τις Ολυμπιακές Αξίες του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού στις δύο χώρες μας, μέσα από κοινές δράσεις», ενώ από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη πρόσθεσε: «Εύχομαι αυτή η συνεργασία να αποτελέσει την αφορμή για περαιτέρω προσέγγιση και σύσφιξη των σχέσεων σε κοινές δράσεις, Ολυμπιονικών από όλα τα μέρη του κόσμου».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/