Connect with us

OLYMPICS

Συνεργασία Ελλάδας-Γεωργίας

Published

on

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των Ολυμπιακών επιτροπών της Ελλάδας και της Γεωργίας, που θα προσφέρει προοπτικές ανάπτυξης του αθλητισμού και του Ολυμπιακού κινήματος υπεγράφησαν σήμερα.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Την Παρασκευή το πρωί στην Τιφλίδα οι δύο πρόεδροι των επιτροπών της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και της Γεωργίας Λέρι Χαμπέλοφ υπέγραψαν τη σχετική συμφωνία.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Γεωργίας για την 25η επέτειο ίδρυσης της Ολυμπιακής επιτροπής της χώρας, η εκδήλωση της οποίας θα γίνει απόψε το βράδυ.
Στη Γεωργία για το λόγο αυτό, βρίσκονται πολλές προσωπικότητες της Ολυμπιακής οικογένειας, όπως ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, ο πρόεδρος των ευρωπαϊκών Ολυμπιακών επιτροπών Πάτρικ Χίκεϊ, το μέλος της ΔΟΕ και Ολυμπιονίκης Σεργκέι Μπούμπκα, αλλά και πολλοί ακόμα πρόεδροι Ολυμπιακών επιτροπών.
Οι προσκεκλημένοι θα συναντήσουν τον πρόεδρο της Γεωργίας Γκιόργκι Μαργκβελασβίλι και τον πρωθυπουργό Ηρακλή Γκαριμπασβίλι, ενώ θα ξεναγηθούν και στις εγκαταστάσεις που τον επόμενο χρόνο θα φιλοξενήσουν το ευρωπαϊκό φεστιβάλ Ολυμπιακής νεότητας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/