Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Συνεχίζουν οι κοπέλες

Published

on

Το όμορφο ταξίδι των Κοτσιλιάνου, Ζουπάνη στην Ξιαμέν είχε τελικά την ίδια κατάληξη με πέρσι…

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η Εθνική ομάδα της άμμου ηττήθηκε στον προημιτελικό – θρίλερ με 2-1 (22-20, 22-24, 18-16) από τους Ρώσους Λιαμίν, Μπαρσούκ οι οποίοι πήραν γλυκιά εκδίκηση για την ήττα που είχαν γνωρίσει στον προκριματικό όμιλο όπου το ελληνικό δίδυμο είχε επικρατήσει με 2-1 (32-34, 21-18, 15-9).

Στην αντίστοιχη διοργάνωση πέρσι οι ‘Κότσι-Ζούπα’ είχαν ηττηθεί στον προημιτελικό από τους Ολλανδούς Μπρούερ, Μέουβσεν με 2-0 (21-12, 21-17), κι όσο κι αν η πορεία τους κρίνεται απόλυτα πετυχημένη η αλήθεια είναι ότι υπάρχει η αίσθηση της πικρίας αφού έφτασαν τόσο κοντά από έναν ημιτελικό (και γιατί όχι και τελικό) σε τουρνουά του World Tour. Η Εθνική ομάδα πήρε την 5η θέση στην τελική κατάταξη και προσέθεσε 300 βαθμούς στην κατάταξη των ομάδων (που είναι ιδιαίτερα σημαντική εν όψει της νέας προ-Ολυμπιακής χρονιάς).

Την ίδια ώρα που οι Κοτσιλιάνος, Ζουπάνης έχαναν με δραματικό τρόπο, οι Βίκυ Αρβανίτη, Μαρία Τσιαρτσιάνη κέρδιζαν το δικό τους… θρίλερ. Η Εθνική γυναικών επικράτησε στον 1ο γύρο των νοκ άουτ αγώνων (σ.σ. για τρεις πόντους δεν πήραν την 1η θέση στον όμιλο τους όπου είχαμε τριπλή ισοβαθμία με τις Κινέζες και τις Αμερικανίδες) ,ε 2-1 (18-21, 21-19, 15-9) των Κότσιολεκ, Γκρούτσινκσα από την Πολωνία και πήρε μια θέση στις 16 καλύτερες ομάδες του τουρνουά.

Βίκυ και Μαρία θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την 8άδα το πρωί του Σαββάτου (08.30 τοπική ώρα) κόντρα στις Φορέρ / Βεγκρέ-Ντεπρέ από την Ελβετία.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/