Connect with us

STORY

Σφαίρα ο Γιάνναρος!

Published

on

Πρώτος και καλύτερος προκρίθηκε στον προημιτελικό του σκιφ ελαφρών βαρών ο Σπύρος Γιάνναρος, στην πρώτη κούρσα του παγκόσμιου πρωταθλήματος κωπηλασίας Νέων του Βαρέζε με ελληνικό ενδιαφέρον.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Ο 22χρονος κωπηλάτης του ΕΝΟΑ, χρυσός στο παγκόσμιο κύπελλο του Σίδνεϊ τον περασμένο Μάρτιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, επιβεβαίωσε τη μεγάλη του κλάση κερδίζοντας άνετα την πρόκριση ως ο πρώτος της 4ης προκριματικής σειράς, με χρόνο 07:09.20. Ο διεθνής μας ξεκίνησε δυνατά την κούρσα, όντας δεύτερος στο πέρασμα των 500 μέτρων, θέση την οποία διατήρησε στα 3/4 της διαδρομής, προτού κάνει την τελική αντεπίθεση που τον έφερε μόνο πρώτο. Δεύτερος τερμάτισε ο Κροάτης Λούκα Ράντονιτς με επίδοση 07:13.39 και τρίτος ο Ιταλός Φραντσέσκο Πεγκοράρο, με χρόνο 07:16.80.

Η συνέχεια για τον αθλητή μας θα δοθεί την Παρασκευή (25/7) με τις τέσσερις προημιτελικές σειρές του αγωνίσματος, που θα ξεκινήσουν στις 11:44 και θα ολοκληρωθούν στις 12:12 ώρα Ελλάδος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/