Connect with us

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Τέταρτος ο Κοκκαλάνης

Published

on

Συνεχίζει την πορεία του προς το μετάλλιο ο Βύρωνας Κοκκαλάνης ο οποίος βρίσκεται στην τέταρτη θεση της γενικής κατάταξης των RSX, μετά από μια δύσκολη μέρα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής της ιστιοπλοϊας είχε σήμερα δύο πέμπτες θέσεις και μία 13η την οποία όμως διαγράφει. Ο στίβος στη Μαρίνα ντε Γκλόρια δεν ήταν και ο ιδανικότερος σήμερα, όμως ο Κοκκαλάνης γνωρίζει πολύ καλά τα νερά του Ρίο και έχει ακόμα έξι ιστιοδρομίες. Αυτή τη στιγμή ο πρωτοπόρος Νικ Ντέμπσεϊ έχει εννέα βαθμούς και ακολουθούν ο Ολλανδός Βαν Ρίσελμπέργκε με 10 και ο Πιοτρ Μίρζκα με 16 και ο Βύρωνας Κοκκαλάνης με 20. Στη 10η θέση βρίσκεται ο Ανδρέας Καριόλου ο οποίος είχε 23η, 10η, και 6η θεση στις τρεις ιστιοδρομίες.
Στις γυναίκες, η Αγγελική Σκαρλάτου συνεχίζει την πολύ καλή της παρουσία. Σήμερα είχε πλασαρίσματα στη 12η, τη 17η και τη 15η θέση που την διατηρούν στην πρώτη 15αδα με 67 βαθμούς ποινής.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/