Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Τα καρφιά για Μίτσελ

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Έπεσε βαριά στους ανθρώπους του Ολυμπιακού η ήττα και ο αποκλεισμός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάποιοι ξίνισαν ακόμα και με τη χρησιμοποίηση του Βέργου στον επαναληπτικό του Ολντ Τράφορντ. Διέγνωσαν μία επιθυμία του Μίτσελ να δείξει ότι του έλειπαν οι εναλλακτικές επιλογές.

Φυσικά και δεν είχε κάτι τέτοιο ο Ισπανός στο μυαλό του, αλλά το γεγονός ότι άνοιξε συζήτηση για την απουσία του Κώστα Μήτρογλου προκάλεσε εκνευρισμό στον Πειραιά και μία διάθεση να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους. Το θέμα του Μίτσελ παραμένει ανοικτό στον Πειραιά παρά τον αρχικό ενθουσιασμό για τη νίκη επί της Μάντσεστερ στο Φάληρο. Ακολούθησαν οι δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που ενόχλησαν πολλούς στον Ολυμπιακό. Κάποιοι εξ αυτών βρήκαν την ευκαιρία να ρίξουν τα καρφιά τους για τον Μίτσελ. Θέλουν να έχουν έτοιμο τον Ισπανό για τις δύσκολες ώρες, δηλαδή αν στραβώσουν οι δύo ημιτελικοί με τον Δικέφαλο του βορρά ή ο τελικός με έναν εκ των ΟΦΗ ή Παναθηναϊκού. Έχει ψωμί η ιστορία με τον Μίτσελ, αν και μέχρι πριν από 20 μέρες έδειχναν όλες οι ενδείξεις πως η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό θα ανανεωνόταν για άλλα δύο χρόνια.

Παίζει μπάλα στα ΜΜΕ
Η παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου στα ΜΜΕ και τα μαθήματα δημοσιογραφίας δεν προήλθαν από μία έκρηξη του συνήθως παρορμητικού παράγοντα. Δουλεύει εδώ και μέρες ο Αλαφούζος το επικοινωνιακό σχέδιό του που στοχεύει στη βελτίωση της εικόνας του στον Τύπο. Έχει εμπιστοσύνη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στους συνεργάτες του, αλλά θεωρεί ότι πρέπει να παίξει μπάλα και ο ίδιος επειδή “αυτό κάνουν στον Ολυμπιακό”, όπως επαναλαμβάνει σε κάθε συζήτηση.

Πρόταση για Μπεργκ
Ένα από τα ζητήματα που καλείται να διευθετήσει ο Γιάννης Αλαφούζος είναι και αυτό του Μάρκους Μπεργκ, για τον οποίο υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από αγγλικές, αλλά και από ολλανδικές ομάδες. Με τις δεύτερες ούτε που ασχολούνται στον Παναθηναϊκό διότι τα οικονομικά μεγέθη είναι ανάλογα με της Ελλάδας αν εξαιρεθούν οι δύο – τρεις ομάδες του πρωταθλητισμού. Με τις αγγλικές, όμως, μπορεί να υπάρξει θέμα, ειδικά εάν ξεσηκωθεί ο Σουηδός επιθετικός. Ο κόσμος του “τριφυλλιού”, όμως, δεν θέλει ούτε να ακούει για αποχώρηση του Μπεργκ και ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα κληθεί να ακροβατήσει σε τεντωμένοι σχοινί αν φτάσει αξιόλογη πρόταση από το Νησί.

Σκαμπανεβάσματα
Περίεργες διακυμάνσεις κάνει ένας άσος σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος. Αν και στις αγορές το σημείο άνοιξε με απόδοση 1,80 στη συνέχεια βυθίστηκε στο 1,50. Μόνο που την Πέμπτη απογειώθηκε στο 2,20 και μπέρδεψε πάρα πολύ κόσμο παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έχουν ισχυρότερο κίνητρο από τους φιλοξενούμενους.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/