Connect with us

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Τους άφησαν απ’ έξω!

Published

on

Τη γνωστή δυσάρεστη εικόνα της κλειδωμένης αίθουσας της ενόργανης γυμναστικής αντίκρισαν ξανά στον Αγιο Κοσμά οι διεθνείς αθλητές. Η μιάμιση ώρα που χρειάστηκε για να ανοίξει η αίθουσα ήταν καταστροφική για τους γυμναστές.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της ενόργανης γυμναστικής στις αρχές Οκτωβρίου πλησιάζει και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προετοιμάζονται οι Ελληνες διεθνείς μόνο ιδανικές δεν είναι. Πηγαίνουν στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά, χωρίς να γνωρίζουν αν θα βρουν την αίθουσα ανοιχτή ή κλειδωμένη.
Το περιστατικό της προηγούμενης εβδομάδας επαναλήφθηκε σήμερα, παρά τις διαβεβαιώσεις που έλαβε η διοίκηση της ομοσπονδίας από τη διοίκηση του αθλητικού κέντρου, ότι μέχρι το παγκόσμιο της Κίνας θα μπορεί η ομάδα να προπονείται στον Αγιο Κοσμά χωρίς πρόβλημα.

«Ελεος με αυτή την κατάσταση. Το ελληνικό κράτος πληρώνει χρήματα γι’ αυτό το προπονητήριο. Ας πούμε στους Ελληνες πολίτες πως πετούν τα λεφτά τους. Εγώ ο ίδιος πληρώνομαι για να γυμνάζω αυτούς τους αθλητές. Η καινούρια διοίκηση μας δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Σήμερα ξαναπήραμε τηλέφωνο και ήρθαν να μας ανοίξουν μετά από μιάμιση ώρα. Οι αθλητές δεν είναι ‘ζώα’ να περιμένουν στον ήλιο και στη ζέστη. Χάνεται η πρωινή προπόνηση είκοσι μέρες πριν από το παγκόσμιο, εκεί που θα γίνει το πρώτο βήμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», τόνισε ο αρχιπροπονητής, Δημήτρης Ράφτης, εξοργισμένος.

Στο παγκόσμιο της Κίνας η Ελλάδα πρέπει να προκριθεί στις 24 καλύτερες ομάδες, ώστε να αγωνιστεί με πλήρη σύνθεση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015, που θα γίνει στη Γλασκώβη και στο οποίο θα διεκδικηθούν εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/