Connect with us

ΑμεΑ

Του απαγόρευσαν να πετάξει με το προσθετικό

Published

on

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Ολυμπιονίκη της σφαιροβολίας Ταϊρόν Πιλάι επιστρέφοντας στην πατρίδα του τη Νότια Αφρική, από το Ρίο. Του απαγόρευσαν να μπει στο αεροπλάνο με το προσθετικό μέλος (πόδι)!

Στους Παραολυμπιακούς αωνίστηκε για την πατρίδα του και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στη σφαιροβολία, ωστόσο όμως στην πτήση της επιστροφής από οτ Γιοχάνεσμπουργκ στο Ντέρμπαν, αποφάσισαν να του κάνουν τη ζωή δύσκολη.
Οι υπεύθυνοι της εταιρείας των Νοτιοαφρικάνικων αερογραμμών, ήταν ανένδοτοι στον έλεγχο, ζητώντας από τον Πιλάι να αφαιρέσει το πρόσθετο μέλος (πόδι). Αυτό ήταν ξέσπασε ο Ολυμπιονίκης και μαζί του πολύ κόσμος για την απαάδεκτη συμπεριφορά της αεροπικής εταιρείας. Αναγκάστηκε να τοποθετηθεί δημόσια ο εκπρόσωπος της λέγοντας ότι κακώς δεν του επιτράπηκε να έχει το πρόσθετο μέλος, καθώς η πολιτική της εταιρείας επιτρέπει σε όσους χρειάζονται τεχνικά μέσα να τους υποβοηθούν να τα παίρνουν μαζί τους στην καμπίνα του αεροπλάνου.
Η εταιρεία αποφάσισε να διεξάγει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες της απαγόρευσης. Η ζημιά πάντως έγινε…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/