Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το είπε καλά το ποίημα

Published

on

Καλός μαθητής αποδεικνύεται ο Έργκις Κάτσε. Ο Αλβανός παίκτης του ΠΑΟΚ είπε ακριβώς αυτά που έπρεπε να πει. Τα έμαθε ακριβώς όπως του τα δίδαξαν στα ταχύρυθμα μαθήματα των τελευταίων ημερών. Ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει, για να μη χάσει και ο ΠΑΟΚ έναν παίκτη που χρειάζεται.

Όμως… Καλό θα είναι να μη νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδέψει κάποιον όταν λέει πως δε γνώριζε τί σημαίνει UCK και πως κάποιος άλλος έγραψε ότι γράφτηκε κάτω από την επίμαχη φωτογραφια. Ουδείς πείθεται και φυσικά η δήλωση του νεαρού έγινε για το τυπικό της υπόθεσης προκειμένου να περάσει στα πρακτικά. Δεν ήταν καθόλου τυχαία και η επιλογή του συνδρομητικού καναλιού.
Επίσης δε θα πρέπει να λησμονείται το γεγονός, πως ένας από τους πλέον δυναμικούς συνδέσμους του Δικέφαλου έχει εκφραστεί ανοιχτά με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, εναντίον της επιστροφής του Κάτσε στην ομάδα. Και δεν είναι ο μόνος σύνδεσμος του ΠΑΟΚ που έχει αυτήν την άποψη.
Το μπαλάκι βρίσκεται πλέον στα χέρια του Σαββίδη, που θα αποφασίσει τί θα πράξει με το νεαρό Αλβανό. Όποια και αν θα είναι η απόφαση του, θα έχει τα υπέρ και τα κατά. Το θέμα είναι να επιλέξει ποια υπέρ εξυπηρετούν το καλό της ομάδας περισσότερο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/