Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Το εμπόδιο του Πατέρα

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Ωραίο στοίχημα έχουμε βάλει με τον Γεωργακόπουλο. Ποιος θα βραχεί περισσότερο.

Τα στοιχήματα πέφτουν βροχή χωρίς να υπάρχει φαβορί. Στο τέλος, πάντως, προβλέπω να πέφτουμε και οι δύο στο κρεβάτι. Σε διαφορετικά, για να μην μας παρεξηγήσουν. Αλλά ας μη χάνουμε λέξεις με τα προσωπικά μας. Άλλα ενδιαφέρουν τον κόσμο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για παράδειγμα. Η πρότασή του για αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπεσε σαν κεραυνός στο κεφάλι κάποιων. Θέλετε ονόματα; Ο Νικόλας Πατέρας είναι ένας απ’ αυτούς που έχει πονοκέφαλο από το μεσημέρι του Σαββάτου. Πώς θα αντέξει τον Γιαννακόπουλο στο τιμόνι της ΠΑΕ; Είναι ένα ερώτημα που μετέφεραν πολλά άτομα από την ώρα που βγήκε η είδηση. Κάποιοι, βέβαια, θα αναρωτηθούν τι δουλειά έχει ο Πατέρας. Πώς δεν έχει; Ο. καπετάνιος των ονείρων έχει εκχωρήσει πρόσφατα τις μετοχές του στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Είτε έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, είτε όχι, ο Πατέρας έχει λόγο! Και αποκλείεται αυτός να ‘ναι υπέρ του Γιαννακόπουλου.

Η πρώτη απόρριψη
Κι, όμως, έγινε η πρώτη προσέγγιση του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό! Εδώ και περίπου ένα μήνα. Στην προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος. Όταν η Εθνική έδινε τους δύο τελευταίους αγώνες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τότε που βγήκε ο εκπρόσωπος του «πιστολέρο» και ξεκαθάρισε ότι η σκέψη του παίκτη βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Την προσέγγιση επιχείρησε τότε συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» παρέμεινε θεατής και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να κάνει τη δική του κίνηση. Πιθανότατα στο Παρίσι όπως ισχυρίζονται στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Παρέμβαση Κόκκαλη
Οι διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, αλλά και οι δραστηριότητες του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ επαναφέρουν στο προσκήνιο τον Σωκράτη Κόκκαλη! Όχι, δεν διαβάζετε λάθος όνομα. Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι εδώ. Και σύντομα θα κάνει δημόσια παρέμβαση! Έχει τους λόγους του ο Κόκκαλης που θέλει να παρέμβει δημόσια. Κάτι περιμένει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη! Θα φροντίσει, λοιπόν, να δείξει ότι παραμένει ενεργός δίπλα στον νυν πρόεδρο του Ολυμπιακό.

Στράβωσαν
Η κριτική που ασκήθηκε στον Δημήτρη Ανάκογλου τις τελευταίες 48 ώρες έκανε πολλούς στην ΑΕΚ να στραβώσουν επειδή έχουν από κοντά τον άλλοτε παίκτη του Πανσερραϊκού. Οι απόψεις για την πηγή της κριτικής, πάντως, διίστανται. Άλλοι την αποδίδουν στον… διευθυντή. Κάποιοι στον προπονητή! Πολλές φορές βγαίνουν άλλα πράγματα από τους παραδοσιακούς ρεπόρτερ που εξακολουθούν να θεωρούν… καταλληλότερο προπονητή τον νυν παράγοντα της ομάδας. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Πόσο μάλλον στην ΑΕΚ που ξέθαψαν ακόμα και το φάντασμα του Γιώργου Κιντή! Ούτε supernatural να έβλεπαν…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/