Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Το πάλεψε ο Κοκκινάκης

Published

on

Όνειρο ήταν και πάει η πρόκριση για τον Θανάση Κοκκινάκη, ο οποίος έπεσε μαχόμενος κόντρα στον Ισπανό Φελιτσιάνο Λόπεθ με 1-2 σετ, στον 1ο γύρο του Ρόλεξ Μάστερς της Σανγκάης.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Ο Ράφαελ Ναδάλ μπορεί να περιμένει… Ο 18χρονος Ελληνοαυστραλός, Νο172 στον κόσμο, λύγισε τελικά απέναντι στον σαφώς εμπειρότερο αντίπαλό του, ο οποίος βρίσκεται στο Νο21 της κατάταξης, παρότι κέρδισε το πρώτο σετ με 7-6 στο τάι μπρέικ. Στη συνέχεια ωστόσο, ο Ισπανός ανέβασε στροφές και κατέκτησε σχετικά εύκολα τα δύο επόμενα σετ και τη νίκη με 6-3, 6-4, σε 2 ώρες και 8 λεπτά. Επόμενος αντίπαλος του Λόπεθ, θα είναι ο συμπατριώτης του και κορυφαίος Ισπανός τενίστας όλων των εποχών, Ράφαελ Ναδάλ.

Έτσι, ο Έλληνας ομογενής από την Αδελαΐδα έμεινε με τη σπουδαία εμπειρία της πρώτης του πρόκρισης σε κυρίως ταμπλό τουρνουά Μάστερς 1000 βαθμών, κάτι που κατάφερε αποκλείοντας στα προκριματικά δύο αντιπάλους που βρίσκονται ψηλότερα στην κατάταξη από τον ίδιο, τους Αργεντινούς Φεντερίκο Ντελμπονίς (Νο 63) και Μάξιμο Γκονζάλεζ (Νο 112), μόλις στη δεύτερη συμμετοχή του σε αντίστοιχη διοργάνωση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/