Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Το πρώτο σερβίς στο φάιναλ φορ των Σερρών

Published

on

Ως είθισται με θετικό κλίμα αλλά και με έντονο του αίσθημα του fair play μεταξύ των τεσσάρων ομάδων ξεκίνησε το φάιναλ φορ του Κυπέλλου γυναικών στις Σέρρες με το πρώτο ανεπίσημο σερβίς να δίνεται στην επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Πρώτη φορά μετά το 1992, όταν και φιλοξενήθηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18, η πόλη των Σερρών έχει την τιμή να φιλοξενεί ξανά μια τόσο μεγάλη διοργάνωση βόλεϊ και η οργάνωση μέχρι στιγμής φαίνεται αψεγάδιαστη.
Οι αποστολές των τεσσάρων φιναλίστ βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Πέμπτης στις Σέρρες με τους προπονητές και τους αρχηγούς τους να δίνουν το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου, παρουσία του προέδρου της Ε.Ο.Π.Ε, Γιώργου Καραμπέτσου και του προέδρου Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Σερρών Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι διοργανωτές αναμένεται το κύπελλο να βρει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό με το γήπεδο να γεμίζει με επιπλέον καθίσματα για τους θεατές ενώ οι αρχηγοί των ομάδων υποσχέθηκαν εντυπωσιακό θέαμα.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου:

Γιώργος Καραμπέτσος, Πρόεδρος Ε.Ο.Π.Ε.
«Στην πόλη αυτή έχω μνήμες από το 1992 και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 και χαίρομαι που το πρωτάθλημα στεγάζεται εδώ μετά από τόσα χρόνια. Πρόκειται για μια πόλη με έντονο βολεϊκό χαρακτήρα και τέσσερις σπουδαίες ομάδες που έχουν σκοπό να προσφέρουν σπουδαίες συγκινήσεις αφού όλα τα αστέρια του γυναικείου βόλεϊ βρίσκονται εδώ. Αυτό που ελπίζουμε όλοι είναι πως όλες οι αθλήτριες είναι επαγγελματίες και δεν θα δοθεί κανένα δικαίωμα για να παρεκτραπεί η κατάσταση και έτσι θα ευχαριστηθούμε όλοι τους αγώνες».

Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, Προέδρος Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Σερρών
«Ευχόμαστε η πόλη μας να χαρίσει την καλύτερη δυνατή φιλοξενία σε όλους και αυτό που θέλουμε όλο είναι να κερδίσει ο αθλητισμός. Είναι τιμή μας η φιλοξενία του φάιναλ φορ και πιστεύουμε πως το θέαμα θα είναι αντάξιο των προσδοκιών».

Στέλλα Χριστοδούλου, Αρχηγός Ολυμπιακός ΣΦΠ

«Είναι ανάγκη το άθλημα μας να προβληθεί ώστε να το γνωρίσουν και να το αγαπήσουν. Όλες οι ομάδες εύχομαι να έχουν καλή επιτυχία, υγεία και μακάρι να έχουμε καλούς αγώνες. Είμαι για όγδοη φορά σε τελικό φάιναλ φορ και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την καλή παρουσία του Ολυμπιακού στις διοργανώσεις».

Μπράνκο Κοβάσεβιτς, Προπονητής Ολυμπιακού ΣΦΠ
«Είναι πολύ καλές οι συνθήκες στην πόλη και δημιουργούν προδιάθεση για καλούς αγώνες. Έχουμε έναν συγκεκριμένο στόχο από την αρχή της χρονιάς και θα δείξουμε το καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε το κύπελλο. Βήμα-βήμα η ποιότητα του βόλεϊ γυναικών ανεβαίνει σεζόν με σεζόν και φαίνεται πως υπάρχει καλό μέλλον για το αγώνισμα στην Ελλάδα. Υπάρχει πάντα πίεση γύρω από τον Ολυμπιακό σε κάθε πρωτάθλημα αφού έχουμε συνηθίσει σε νίκες και όλοι αυτό περιμένουν από εμάς. Συνηθίσαμε όμως σε αυτό, αλλά κάθε φορά έχουμε την ίδια δίψα για νίκη. Η απώλεια που είχαμε με τον τραυματισμό της Χίπε μας έχει στεναχωρήσει όλους όμως έχουμε πολύ δυνατό πάγκο και βοηθά πάρα πολύ σε κάθε περίπτωση. Με λίγη παραπάνω πίεση καταφέραμε και θα καταφέρουμε νίκες».

Όλγα Βεργίδου, Αρχηγός Πανναξιακού ΑΟ.
«Έρχομαι απευθείας από Φιλανδία και να είναι η πρώτη μου φορά που βρίσκομαι με την ομάδα της Νάξου στα φάιναλ φορ. Η ομάδα έχει παράδοση σε φάιναλ φορ αλλά και τελικούς και ο πρώτος μας στόχος είναι να τη διατηρήσουμε. Πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε ωραίο θέμα! Θα πρέπει να πιέσουμε πολύ την Σαντορίνη για να καταφέρουμε να κερδίσουμε αλλά θα είναι εξαιρετικό αν μπορέσουμε να φέρουμε τη νίκη αφού υπάρχει η προσμονή από όλο το νησί».

Νίκος Κωστακόπουλος, Προπονητής Πανναξιακού ΑΟ.
«Είναι μια ακόμη νέα εμπειρία για την ομάδα μας και είμαι πολύ χαρούμενος αφού καταφέραμε και πετύχαμε έναν από τους αρχικούς μας στόχους. Εύχομαι να αποδώσουμε καλό βόλεϊ και γιατί όχι να φέρουμε για πρώτη φορά τον Πανναξιακό στο πρώτο σκαλί του βάθρου».

Λίτσα Μετέκη, Αρχηγός ΑΟ Θήρας
«Μετά από 3 φάιναλ φορ με τον Παναθηναϊκό, βρίσκομαι εδώ ως αρχηγός της ΑΟ Θήρας. Ελπίζουμε σε πολύ όμορφα παιχνίδια και μακάρι να διασκεδάσει το κοινό αλλά και εμείς».

Μπράνκο Γκάιτς, Προπονητής ΑΟ Θήρας
«Βρισκόμαστε σε ένα πολύ ωραίο μέρος και φαίνεται πως όλες οι ομάδες θα παίξουν καλό βόλεϊ. Οι ομάδες του καλύτερου επιπέδου αυτή την στιγμή στην Ελλάδα βρίσκονται εδώ και θέλουμε να δούμε καλές φάσεις ενώ όλοι θέλουμε να επιστρέψουν σπίτι τους με υγεία. Μπράβο στην ομοσπονδία».

Αρετή Τέζα, Αρχηγός ΑΕΚ
«Έχω 31 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό όντως αλλά δεν κυνηγάω κάποιο προσωπικό ρεκόρ, θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ μετά από καιρό και ξέρουμε πόσο δύσκολος αγώνας θα είναι αυτός με τον Ολυμπιακό. Θα βάλουμε τα δύνατά μας και ο,τι προκύψει θα είναι καλοδεχούμενο, είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε».

Μανώλης Αποστολογιωργάκης, Προπονητής ΑΕΚ
«Είμαστε αισιόδοξοι για τους αγώνες και ελπίζουμε σε κάτι καλό. Οτιδήποτε έρθει εμείς θα το δεχτούμε με χαρά».

Το πρόγραμμα του final-4:
Παρασκευή 5 Απριλίου
18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΕΚ
20.30: Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΟ Θήρας
Σάββατο 6 Απριλίου
21.15: Τελικός

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/