Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Το φάιναλ φορ του λιγκ καπ στην Σύρο

Published

on

Με είδηση ξεκίνησε η εκδήλωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος της βόλεϊ λιγκ που διεξάγεται στο γκολφ της Γλυφάδας.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Με την Έλενα Χριστοδούλου (κόρη του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Χρήστου Χριστοδούλου και αδελφή της διεθνής πασαδόρου του Ολυμπιακού Στέλλας) να είναι η παρτενέρ έκπληξη του παρουσιαστή του Παντελή Λώλη (μάλιστα αντάλλαξαν και κάποιες πάσες στον αέρα) για να ακολουθήσει ο χαιρετισμός του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατορου, ο οποίος πέρα από τις καθιερωμένες ευχές αποκάλυψε ότι στο ΔΣ που προηγήθηκε:
«Το συμβούλιο αποφάσισε να αναθέσει το φάιναλ φορ του λιγκ καπ στον Φοίνικα Σύρου».
Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι Συριανοί αναλαμβάνουν την τελική φάση του Λιγκ Καπ καθώς ήταν οι διοργανωτές στο πρώτο ιστορικά φάιναλ φορ το 2011.
Η εκδήλωση είναι σε εξέλιξη με το συνδρομητικό κανάλι να έχει στήσει μία (ακόμη) εξαιρετική παραγωγή, ενώ πριν από λίγο βραβεύτηκε ο Γιώργος Παπάζογλου ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση. Ο Θρακιώτης κεντρικός που θα συνεχίσει ως βοηθός του Μουστακίδη δάκρυσε όταν λίγο πριν πάρει την τιμητική πλακέτα παρουσιάστηκε ένα βίντεο έκπληξη, όπου οι δύο γιοι του, του υποσχέθηκαν ότι σε λίγα χρόνια η φανέλα με το Νο 8 και το όνομα Παπάζογλου θα κάνει και πάλι την εμφάνιση της στα βολεϊκά γήπεδα, κάνοντας τον να δακρύσει.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/