Connect with us

ΤΖΟΥΝΤΟ

Το χρυσό τον έφερε 2ο

Published

on

Ο Ηλίας Ηλιάδης ανέβηκε στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης των -90 κιλών στο τζούντο

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρωσίας, έφερε στον Ηλία Ηλιάδη και την άνοδο από την τέταρτη, στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Mr. Ippon του παγκόσμιου τζούντο κέρδισε 900 βαθμούς με την πρωτιά στο Τσέλιαμπινσκ και με αυτή την επίδοση ξεπέρασε τον Ρώσο Ντενίσοφ και τον Κουβανό Γκονζάλεζ έχοντας συγκεντρώσει 1971 βαθμούς.

Μπροστά του βρίσκεται μόνο ο Γεωργιανός Βαρλάμ Λιπαρτελιάνι με 2.490 βαθμούς και περισσότερους αγώνες από τον Ηλιάδη. Στην ίδια κατηγορία, ο Περικλής Ψαλίδας βρίσκεται στην 235η θέση.

Από τις υπόλοιπες κατηγορίες ξεχωρίζουν η 35η θέση του Ρομάν Μουστόπουλου στην κατηγορία των -81 κιλών και η 69η θέση του Γιώργου Αζωίδη στα -73 κιλά, που θα ήταν υψηλότερη αν ο αθλητής δεν έχανε το παγκόσμιο πρωτάθλημα λόγω ενός διαστρέμματος. Στα -60 κιλά, ο Γιάννης Παπαχρηστίδης είναι 223ος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/