Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραβάνε 21 στα στημένα

Published

on

Ξεκινά σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης των στημένων αγώνων, από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων. Μια ενδεκάδα κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο εδώλειο. Οι Μάκης και Σταύρος Ψωμιάδης, Θωμάς Μητρόπουλος, Γιώργος Χριστοβασίλης, Γιάννης Παπακώστας, Κώστας Ριαβόγλου, Περικλής Αμανατίδης, Βαγγέλης Αγγελής, Διονύσης Κωτούλας, Γιώργος Χαβενετίδης και Δημήτρης Δημητρίου.
Σε 21 μέρες, μέχρι τις 14 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και να έχουν απαγγελθεί οι ποινές. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Τότε λήγει το 18μηνο κράτησης των κατηγορούμενων και η ελληνική δικαιοσύνη θα είναι υποχρεωμένη να τους αποφυλακίσει. Βέβαια τα παράθυρα του νόμου είναι πολλά. Μπορεί να… ανανεωθεί η κράτηση, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό, δύσκολα θα κρατηθούν εντός των φυλακών οι κατηγορούμενοι.
Το παρασκήνιο της υπόθεσης αναφέρει, πως κάποιοι είναι σίγουροι για την αθώωση τους, ενώ κάποιοι άλλοι είναι σίγουροι πως μετά τις 14 Οκτωβρίου δεν πρόκειται να παραμείνουν φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό.
Στο εφετείο πάντως αναμένεται μεγάλος συνωστισμός, καθώς μόνο το νομικό επιτελείο του Μάκη Ψωμιάδη αποτελείται από επτά δικηγόρους, καθηγητές νομικής.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/