Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Υπερασπίζεται τον Γκάτλιν

Published

on

Ο ατζέντης του Τζάστιν Γκάτλιν, Ρενάλδο Νεμάια (φωτογραφία) θέλησε να υπερασπιστεί τον πελάτη του. Θεωρεί πώς το γεγονός πώς ξεκουράστηκε τέσσερα χρόνια σε συνδυασμό με το ταλέντο του, είναι αυτά που τον έκαναν να επιστρέψει και να είναι γρηγορότερος.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

«Ο Τζάστιν έχει τρέξει αυτούς τους χρόνους και γρηγορότερα, έχει έναν προπονητή με υπερβάλλοντα ζήλο, τον Τρέβορ Γκράχαμ που δεν προσπάθησε να τον πάρει από εκεί νωρίτερα από ότι θα ήταν φυσιολογικό να γίνει», είπε ο παλιός κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 110μ. εμπόδια στο BBC.
Επίσης, είπε ότι δούλεψαν πολύ, όταν επέστρεψε μετά που βρέθηκε «ντοπέ» το 2006. «Δεν εκπλήσσομαι με αυτά που κάνει τώρα ο Τζάστιν. Το σώμα του ξεκουράστηκε για τέσσερα χρόνια, οπότε και δεν αγωνίζονταν. Και ήταν το ταλέντο που ήξερα πάντα ότι ήταν. Είναι μεταξύ της ξεκούρασης και του ταλέντου που έχει και την αποφασιστικότητα να αποδείξει σε όλους το λάθος, να αποδείξει όταν ήταν πάντα καλός». Ν’ αναφέρουμε ότι ο Αμερικανός δεν θα πάρει μέρος στον κλειστό τη νέα χρονιά και θα επικεντρωθεί για το καλοκαίρι, με στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Πεκίνο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/