Connect with us

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ

Υπερασπίζεται τους τίτλους

Published

on

Στο Μπατούμι της Γεωργίας βρίσκεται ο Άγγελος Βασιλείου, που θα υπερασπιστεί τις επόμενες ημέρες τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή εφήβων στο δίαθλο και το τρίαθλο.

Τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στο δίαθλο και το τρίαθλο θα υπερασπιστεί από αύριο ο Άγγελος Βασιλείου στο Μπατούμι, όπου διεξάγεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα διάθλου/τριάθλου υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας μοντέρνου πένταθλου. Ο Έλληνας αθλητής αγωνίζεται στην κατηγορία εφήβων (youth A), όπου πέρσι κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, σημειώνοντας μάλιστα παγκόσμιο ρεκόρ στο δίαθλο. Φέτος φυσικά, ως παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι και το μεγάλο φαβορί κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους της κατηγορίας του.
Στην κατηγορία του Άγγελου Βασιλείου συμμετέχουν αθλητές από 27 χώρες, μεταξύ των οποίων υπερδυνάμεις του αθλήματος όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Αγγλία, η Αίγυπτος και η Νότια Αφρική. Η προσπάθεια του 18χρονου θα ξεκινήσει αύριο με το τρίαθλο που αποτελείται από σκοποβολή 5 εύστοχων βολών, 800μ. τρέξιμο και 100μ. κολύμβηση επί τέσσερις φορές. Την Κυριακή θα διεξαχθεί το δίαθλο, που αποτελείται από 1.500μ. τρέξιμο, 200μ. κολύμβηση, 1.500μ. τρέξιμο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/