Connect with us

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Χωρίς τον Καβελασβίλι

Published

on

Χωρίς τον Δαυίδ Καβελασβίλι θα συμμετάσχει η Εθνική ομάδα της άρσης βαρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζακστάν…

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Ο μοναδικός αρσιβαρίστας που αγωνίστηκε για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, δεν δηλώθηκε από την ελληνική ομοσπονδία στη λίστα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει από τις 4 έως τις 16 Νοεμβρίου στο Καζακστάν. Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι δεν επέτρεπαν στον Καβελασβίλι να προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές της Εθνικής στην Αθήνα, ο ίδιος ζήτησε να προετοιμαστεί στη Θεσσαλονίκη ακολουθώντας το προπονητικό πρόγραμμα, ωστόσο αυτό δεν έγινε αποδεκτό από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Λεωνίδα Σαμπάνη και Βαλέριο Λεωνίδη.

Οι αθλητές που δηλώθηκαν καθώς και τα κιλά που δηλώνουν ότι θα σηκώσουν είναι οι Αρθούρος Ακριτίδης (κατ. 62κ. – 290κ.), Μανώλης Μαριανάκης (κατ. 77κ. – 315κ.), Αντώνης Μαρτασίδης (κατ. 85κ. – 355κ.), Θοδωρής Ιακωβίδης (κατ. 85κ. – 350κ.), Χρήστος Σαλτσίδης (94κ. – 335κ.), Στάθης Στρουμπής (105κ. – 340κ.). Στις γυναίκες δηλώθηκαν οι Άννα Αθανασιάδου (κατ. 58κ. – 185κ.) και Κωνσταντίνα Μπεντέλη (κατ. 58κ. – 180κ.).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/