Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Όχι στον κλειστό

Published

on

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2009 στο επί κοντώ Άννα Ρογκόφσκα δεν θα πάρει μέρος στον κλειστό το 2015.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Η Πολωνή άλτρια θέλει να επικεντρωθεί για τον ανοιχτό με στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Πεκίνο. Έτσι, θα χάσει και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πράγα, όπου στην προηγούμενη διοργάνωση στο Γκέτεμποργκ είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.

Γιουτζίν (ΗΠΑ) Ο Αμερικανός παγκόσμιος πρωταθλητής στο ύψος, Τζέσε Γουΐλιαμς έχει στόχο τη νέα χρονιά να μπει στο «κλαμπ» των αλτών με άλμα στα 2.40μ. Το ατομικό του ρεκόρ είναι 2.37μ. και σε αυτό τον ενθάρρυνε το γεγονός ότι φέτος είχε προβλήματα και δεν μπορούσε να περάσει τα 1.90μ. στην προπόνηση και κατάφερε να κλείσει τη σεζόν με 2.29μ.

Κίνγκστον (Τζαμάικα) Ο προπονητής Γκλεν Μιλς τιμήθηκε από την κυβέρνηση της Τζαμάικας. Πρόκειται για τον προπονητή, έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο, που γυμνάζει τους Γιουσέιν Μπολτ, Γιόχαν Μπλέικ και Γουόρεν Γουέιρ.

Σαν Χουάν (Πόρτο Ρίκο) Ο Αμερικανός Μπομπ Κέρσι αναδείχθηκε σε κορυφαίο προπονητή της χρονιάς από την ένωση προπονητών στίβου της Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Νιόν (Ελβετία) Η Ελβετίδα αθλήτρια Λέα Σπρίνγκερ τη νέα χρονιά θα αλλάξει αγώνισμα και θα ασχοληθεί με τα 400μ. εμπόδια. Η πρωταθλήτρια στα 400μ. έχει ατομικό ρεκόρ 53.49 από φέτος, αλλά θέλει παράλληλα να συνεχίσει και στα σπριντ και να είναι μέλος της εθνικής ομάδας της πατρίδας της στα 4×100μ.

Κέιπ Τάουν (Νότια Αφρική) Εκπρόσωποι της WADA και των οργανισμών αντιντόπινγκ της Νορβηγίας και της Κίνας συναντήθηκαν με αξιωματούχους της κυβέρνησης της Κένυας στο Κέιπ Τάουν για την ανάπτυξη του εθνικού οργανισμού αντιντόπινγκ της Κένυας.

Άρνσταντ (Γερμανία) Το μίτινγκ ύψους μετά μουσικής που διεξάγονταν στο Άρνσταντ θα επανέλθει στο καλεντάρι αγώνων το 2016.

Μελβούρνη (Αυστραλία) Ο Μάικλ Σέλεϊ και η Κιμ Μικλ αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές της Αυστραλίας για το 2014. Ο πρώτος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μαραθώνιο στους Κοινοπολιτειακούς αγώνες και η δεύτερη στον ακοντισμό, ενώ έσπασε και το εθνικό ρεκόρ.

Λονδίνο (Βρετανία) Οι διοργανωτές του μαραθωνίου στο Λονδίνο ανακοίνωσαν πώς το 2015 παράλληλα με το μαραθώνιο στις 26 Απριλίου θα διεξαχθεί και το παγκόσμιο πρωτάθλημα μαραθωνίου. Αρχικά ήταν να γίνει τον Οκτώβριο του 2015 στη Ντόχα, αλλά δεν ήταν βολική ημερομηνία για πολλούς δρομείς και έτσι επελέγη η βρετανική πρωτεύουσα.

Ναγκασάκι (Ιαπωνία) Σε αγώνες ο Ιάπωνας Ριοχέι Αράι έριξε στον ακοντισμό βολή στα 86.83μ., ενώ η συμπατριώτισσά του Γιούκι Εμπιχάρα έριξε στο ίδιο αγώνισμα στις γυναίκες 60.25μ. Επίσης, ο Χιρόκι Ογκίτα πέρασε τα 5.60μ. στο επί κοντώ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/