Connect with us

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Ώρα για σκοποβολή

Published

on

Από τη σκοπευτική ομοσπονδία Ελλάδος ανακοινώνεται το ωρολόγιο πρόγραμμα για το πρωτάθλημα κέντρου και περιφέρειας αεροβόλων όπλων, που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο (18-19.10), σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σπάρτη και Ηράκλειο.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο σκοπευτήριο Βύρωνα για την περιοχή της Αττικής, στο σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων του στρατοπέδου «Παύλου Μελά» της Θεσσαλονίκης για την περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, στο σκοπευτήριο Παγκρήτιου σταδίου του Ηρακλείου για την περιφέρεια Κρήτης και Νήσων και στο σκοπευτήριο του σκοπευτικού ομίλου Λακεδαιμονίων «Ο Λεωνίδας» για την περιοχή της Πελοποννήσου. Στους αγώνες θα ισχύσουν οι κανονισμοί της διεθνούς σκοπευτικής ομοσπονδίας (ISSF) και της ΣΚΟΕ, ωστόσο όπως αναφέρεται ρητά στην προκήρυξη oι επιδόσεις των αθλητών-αθλητριών πoυ θα επιτευχθούν, δε θα ληφθούν υπόψη στη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων.

Η προκήρυξη και το πρόγραμμα
OROLOGIO_KENTRO-PERIFEREIA_18-19.10.14

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/