Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Η νέα γενιά στο βαλκανικό

Published

on

Με πολλές ελπίδες διάκρισης αναχωρεί τα ξημερώματα της Πέμπτης για την πόλη Βίσεγκραντ της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης η Εθνική μας ομάδα κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων, ενόψει του βαλκανικού πρωταθλήματος που θα λάβει χώρα το ερχόμενο σαββατοκύριακο (6-7/9).

του Νίκου Κούδα
[email protected] follow me @nkoudas

Η ελληνική αποστολή αποτελείται από 35 αθλητές και αθλήτριες από σωματεία όλης της χώρας, οι οποίοι θα διαγωνιστούν στα 19 από τα 21 διαθέσιμα αγωνίσματα της διοργάνωσης, φιλοδοξώντας να ακολουθήσουν στα βήματα της “μεγάλης” Εθνικής, που τα πήγε εξαιρετικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Άμστερνταμ. Αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας θα είναι, πέραν της διοργανώτριας Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, οι FYROM, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τουρκία και η Κύπρος, στην παρθενική της συμμετοχή σε βαλκανικό πρωτάθλημα.
Μαζί με τους νεαρούς κωπηλάτες θα ταξιδέψουν ο έφορος Εθνικών ομάδων Κώστας Παπαγιάννης ως αρχηγός της αποστολής, ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κοντομανώλης, οι προπονητές Γιάννης Τσαλούχος και Βασίλης Χασιώτης, ο διαιτητής Μιχάλης Παχής, και ο ταμίας της ελληνικής κωπηλατικής ομοσπονδίας, Γιώργος Μουτσάτσος, με την ιδιότητα του προέδρου του βαλκανικού συνεδρίου.

Η σύνθεση της Εθνικής ομάδας
ΕΦΗΒΟΙ
Τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου Κώστας Μάντζιος (ΝΟΙ) – Νίκος Βλάχος (ΝΟΙ) – Γιώργος Παπασακελλαρίου (ΟΕΑ-ΝΑΒ) – Χάρης Αθανασίου (ΝΟΘ)

Δίκωπος άνευ πηδαλιούχου Διονύσης Λαδόπουλος (ΝΟΒΑ) – Κώστας Λεμονάς (ΝΟΒΑ)

Σκιφ Σπύρος Καλέντζης (ΝΑΟΚ)

Διπλό σκιφ Στέφανος Ντούσκος (ΝΟΙ) – Γιάννης Πέτρου (ΙΟΘ)

Τετραπλό σκιφ Στέφανος Ντούσκος – Γιάννης Πέτρου – Σπύρος Καλέντζης – Θόδωρος Χαριτάκης (ΝΟΣ)

Οκτάκωπος Κώστας Μάντζιος – Νίκος Βλάχος – Γιώργος Παπασακελλαρίου – Χάρης Αθανασίου – Διονύσης Λαδόπουλος – Κώστας Λεμονάς – Γιάννης Χάγιας (ΝΟΒΑ) – Γιάννης Προκοπίου (ΝΟΒΑ) – Αλέξανδρος Μπούγιας (ΝΟΙ – πηδαλιούχος)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ
Τετραπλό σκιφ Σοφία Ασουμανάκη (ΕΝΟΑ) – Κατερίνα Ζέρβα (ΝΟΙ) – Παρασκευή Γιάννου (ΝΟΘ) – Δήμητρα Μάμαλου (ΝΑΟΚ)

Δίκωπος άνευ πηδαλιούχου Θωμαϊς Εμμανουηλίδου (ΝΟΚ) – Αννέτα Κυρίδου (ΝΟΘ)

Σκιφ Παρασκευή Γιάννου

Διπλό σκιφ Σοφία Ασουμανάκη – Κατερίνα Ζέρβα

ΠΑΙΔΕΣ
Σκιφ Βασίλης Αθανασιάδης (ΝΑΟΚΘ)

Διπλό σκιφ Πέτρος Μπαλλής (ΝΟΓ) – Γιάννης Καλανδαρίδης (ΟΕΑ-ΝΑΒ)

Οκτάκωπος Σπύρος Αντώνης (ΝΟΙ) – Κώστας Βαρδάκας (ΝΟΙ) – Βασίλης Νάσιος (ΝΟΙ) – Χρήστος Παπαδημητρίου (ΝΟΙ) – Κλέαρχος Κουστουμπάρδης (ΝΟΑ) – Νίκος Μητρόπουλος (ΝΟΑ) – Λευτέρης Δημάκος (ΔΟΗ) – Βασίλης Αθανασιάδης – Αλέξανδρος Μπούγιας (πηδαλιούχος)

Τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου Σπύρος Αντώνης – Κώστας Βαρδάκας – Βασίλης Νάσιος – Χρήστος Παπαδημητρίου

Δίκωπος άνευ πηδαλιούχου Κλέαρχος Κουστουμπάρδης – Νίκος Μητρόπουλος

Τετραπλό σκιφ Πέτρος Μπαλλής -Γιάννης Καλανδαρίδης – Κώστας Αρμενιάκος (ΝΑΟΚ) – Βασίλης Αθανασιάδης

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Σκιφ Αναστασία Βόντζου (ΝΟΒΑ)

Διπλό σκιφ Αθανασία Νίκα (ΝΕΚ) – Σοφία Τσιόλα (ΝΟΚ)

Τετραπλό σκιφ Αθανασία Νίκα – Σοφία Τσιόλα – Αναστασία Βόντζου – Βασιλική Κοζανίτη (ΝΟΙ)

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/