Connect with us

TOP

1318 μέρες πριν από το 2ο χρυσό

Published

on

Μία πρώτη γεύση από το μέλλον παίρνει το παρόν αλλά και το… μέλλον της ελληνικής γυμναστικής στο Τόκιο όπου προπονείται εκεί όπου στήθηκε η αυτοκρατορία της Ιαπωνίας στη γυμναστική.

Οι Λευτέρης Πετρούνιας, Νίκος Ηλιόπουλος και Αντώνης Τσανταλίδης προπονούνται ήδη καθημερινά στο εθνικό προπονητικό κέντρο της Ιαπωνίας, Αρτζινομότο. Ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε εγκαταστάσεις, καθώς όπως συμβαίνει με όλες τις αναπτυγμένες χώρες, έτσι και η Ιαπωνία έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο προπονητικό κέντρο για να στεγάσει 20 Ολυμπιακά αθλήματα. Είναι οι ίδιες εγκαταστάσεις όπου προπονείται ο θρυλικός πλέον Κόχεϊ Ουτσιμούρα καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της χρυσής ομάδας του συνθέτου στους Αγώνες του Ρίο.
Για μία εβδομάδα, οι τρεις Έλληνες αθλητές έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν σε… κανονικές συνθήκες,
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και πρωταθλητής κόσμου/Ευρώπης, Λευτέρης Πετρουνιας έχει ξεκινήσει ήδη να δουλεύει πάνω στο πρόγραμμά του στους κρίκους, με το Δημήτρη Ράφτη να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο άχαστο πρόγραμμα του Πετρούνια.
Όλα αυτά και ενώ απομένουν ακριβώς 1318 μέρες για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Εκεί όπου ο Λευτέρης Πετρούνιας θα κληθεί να υπερασπίσει τον τίτλο του στους κρίκους.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/