Connect with us

TOP

150.000 έχουν προπωληθεί για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Published

on

Ο στίβος βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία έχοντας ανακτήσει την αξιοπιστία του την τελευταία διετία και αυτό φαίνεται από τη ζήτηση των εισιτηρίων που υπάρχουν στις διοργανώσεις. Όπως στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου όπου η προπώληση έφτασα τα 150.000 εισιτήρια!

Για το 2018 οι αγώνες που θα γίνουν στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου είναι οι μεγαλύτεροι στον ανοιχτό στίβο. Με τη νέα γενιά των Ευρωπαίων σταρ να έχει ξεχωρίσει, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και σπουδαιες επιδόσεις.
Με την προπώληση να έχει ξεπεράσει τον αρχικό στόχο, ο διευθυντής των αγώνων, Φρανκ Κοβάλσκι ενημέρωσε ότι το 30% από τα 150.000 εισιτήρια (45.000 δηλαδή) έχουν διατεθεί σε φιλάθλους εκτός Γερμανίας, από 46 διαφορετικές χώρες. Ο στόχος των διοργανωτές είναι ο αριθμός 350.000 που θα σημάνει sold out όλες τις ημέρες των αγώνων, τόσο στα πρωινά όσο και στα απογευματινά αγωνίσματα. Κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του ευρωπαϊκό πρωταθλήματος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/