Connect with us

TOP

15.360 ευρώ αγάπης από το 4ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό

Published

on

Ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας της βόρειας Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, με το 4ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό να συγκεντρώνει χιλιάδες δρομείς που συμμετείχαν για καλό σκοπό στον υπερμαραθώνιο και σήμερα οι διοργανωτές έδωσαν τα 15.360 ευρώ που συγκεντρώθηκαν σε τρία ιδρύματα.

Ο διοργανωτής Αθλητικός Σύλλογος Ερμής 1877 με τη συνδρομή του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πολλών χορηγών που συνεισέφεραν στην επιτυχία του εγχειρήματος, σε μία λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μακεδονία Παλλάς, παρουσία του πρεσβευτή του αγώνα Παναγιώτη Γιαννάκη παραδόθηκαν τα χρήματα για την ενίσχυση των δύο παιδικών συλλόγων «Φίλοι Μέριμνας», «Αλέξανδρος Συμεωνίδης, Φίλοι Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου» και της εθελοντικής οργάνωσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε».
Ο εμπνευστής του αγώνα Γιάννης Νικολάου αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική στήριξη που είχε το εγχείρημα από τους χορηγούς. «Το ποσό της επιταγής των 15.360 ευρώ, επιτεύχθηκε με πολύ κόπο και προσπάθεια από διοργάνωση και χορηγούς. Το καλό της υπόθεσης είναι πως κάναμε πολλά χιλιόμετρα».
Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρθηκε στα οφέλη που υπάρχουν από έναν τέτοιον αγώνα, πέρα από το φιλανθρωπικό κομμάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. «Η Θεσσαλονίκη έχει μεγάλη προοπτική για το αθλητισμό και τον πολιτισμό, εύχομαι την επόμενη χρονιά να πραγματοποιηθεί το αδιαχώρητο στη Νέα Παραλία. Είναι πολύ σημαντικό για τη σωματική αλλά και την πνευματική μας υγεία να αθλούμαστε με οποιοδήποτε τρόπο» δήλωσε ο Γιαννάκης σημειώνοντας ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των διοργανωτών και στο επόμενο, το 5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό του οποίου ο πήχης έχει ανεβεί πολύ ψηλά.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/