Μια Χανιώτισα στο Ρίο

Όταν σε ηλικία πέντε ετών ξεκίνησε να ασχολείται με τη συγχρονισμένη κολύμβηση στα Χανιά δεν περίμενε ποτέ πως σχεδόν 15 χρόνια αργότερα θα έπαιρνε μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα όχι στο ίδιο άθλημα αλλά στην κλασική κολύμβηση.

του Στέφανου Σουλιώτη
[email protected]
φωτογραφίες Κώστας Αμοιρίδης
[email protected] follow me @amiridiskostas
[email protected]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των φωτογραφιών του Sportsfeed.gr με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

Για την Άννα Ντουντουνάκη η συμμετοχή στη μεγαλύτερη γιορτή της τετραετίας δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί το όνειρό της. Έπεφτε για ύπνο και τα αυτιά της βούιζαν από τις επευφημίες των θεατών, ενώ τα μάτια της κοιτούσαν ψηλά στην εξέδρα την ελληνική σημαία. Έπαιρνε βαθιά ανάσα, ανέβαινε στο βατήρα και βουτούσε για την καλύτερη κούρσα της ζωή της. Πλέον όλα αυτά θα γίνουν πραγματικότητα σε λίγες ημέρες στο Ρίο. Και επειδή η Ντουντουνάκη είναι τελειομανής, δεν αποκλείεται στις βαλίτσες της να έχει στριμώξει και κάποιο βιβλίο της σχολής της… Έτσι, για να περάσει την ώρα της στο ταξίδι της επιστροφής!

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο PORTO PALACE για τη φιλοξενία.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF