Ο Γρηγόρης πάει για το χρυσό

Δυόμιση μέρες έχουν απομείνει για την έναρξη των Παραολυμπιακων Αγώνων του Ρίο. Περίπου 60 ώρες από τη στιγμή που ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης θα μπει στο Μαρακανά ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής. Και όμως αυτό δεν αγχώνει καθόλου τον χρυσό Ολυμπιονίκη του 2012.

Μπορεί η τελετή έναρξης να είναι το γεγονός με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς και η τιμή του σημαιοφόρου (πόσο μάλλον για την Ελλάδα) τεράστια, όμως πάνω από όλα είναι ο αγώνας. Αυτό έχει στο μυαλό του και ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης ο οποίος ακόμα δεν έχει προλάβει να σκεφτεί τα της τελετής έναρξης. «Με τις προπονήσεις και το άγχος των αγώνων δεν προλαβαίνω να σκεφτώ την τελετή έναρξης» δήλωσε στο Sportsfeed o Πολυχρονιάδης ο οποίος έχει δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες καθώς στο Ρίο ταξίδεψε ως κάτοχος τίτλου (ομαδικό στο μπότσια) και πρέπει να τον υπερασπιστεί ενώ έχει βάλει στόχο και αυτόν του ατομικού.
Προς το παρόν πάντως όλα πηγαίνουν καλά τόσο για τον ίδιο όσο και για την ελληνική αποστολή που βρίσκεται σύσσωμη στο Ρίο και ετοιμάζεται να διαπρέψει ως η ποιοτικότερη που έχει εκπροσωπήσει ποτέ την Ελλάδα. «Τα πράγματα εδώ στο Ρίο είναι καλά. Όλα είναι πιο λιτά από ότι στο Λονδίνο, ωστόσο όμως οι διοργανωτές προσπαθούν πολύ για να είναι όλα στην εντέλεια» τόνισε ο Έλληνας σημαιοφόρος. O 35χρονος αγωνίζεται στις 10 Σεπτεμβρίου (00:40) στο ομαδικό και στις 13 στο ατομικό (22:00).

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF