Δίδυμο από το μέλλον της κολύμβησης

Η Φιλιώ Ραφτοπούλου και η Βιβή Κρητικού αποτελούν δύο από τις πολλά υποσχόμενες αθλήτριες όχι μόνο του συλλόγου τους (Ηρακλής) αλλά και της Εθνικής ομάδας.

του Στέφανου Σουλιώτη
[email protected]
φωτογραφίες Κώστας Αμοιρίδης
[email protected] follow me @amiridiskostas
[email protected]
Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των φωτογραφιών του Sportsfeed.gr με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

Στην τελευταία τους χρονιά ως νεάνιδες η Φιλιώ Ραφτοπούλου και η Βιβή Κρητικού θα επιχειρήσουν να αφήσουν για άλλη μία φορά το στίγμα τους. Οι βάσεις που έθεσαν τα προηγούμενα χρόνια είναι πολύ στέερες. Με βασικό στοιχείο του χαρακτήρα τους το πείσμα και την υπομονή οι δύο κολυμβήτριες έχουν τα φόντα να αποτελέσουν βασικά και αναντικατάστατα μέλη της Εθνικής γυναικών. Η περσινή σεζόν ήταν γεμάτη εμπειρίες από διεθνείς διοργανώσεις. Multinations, βαλκανικοί αγώνες, ευρωπαϊκό νεανίδων, παγκόσμια γυμνασιάδα και ευρωπαϊκό νεανίδων open water εκτός από διακρίσεις, τους προσέφεραν σημαντικά εφόδια για τη φετινή σεζόν στην οποία μέλημά τους είναι η βελτίωση των προσωπικών τους ρεκόρ και η παρουσία σε σημαντικούς ευρωπαϊκούς αγώνες.

img_2479img_2484img_2507img_2522img_2526img_2531

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF