Σόου Φάρα στην Ιαπωνία (video)

Σε έναν ιδιόρυθμο αγώνα δρόμου συμμετείχε ο Μο Φάρα στην Ιαπωνία, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με το γιαπενώζικο σταρ σίστεμ.

Έχοντας εισπράξει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, ο χρυσός Ολυμπιονικης των 5.000μ. και 10.000μ. ταξίδεψε μέχρι την Άπω Ανατολή για να τρέξει στον Ακασάκα 5 μίνι μαραθώνιο. Πρόκειται για έναν αγωνα όπου ένας γνωστός αθλητής κάνει τέσσερις γύρους 900 μέτρων όπου περιλαμβάνονται και ανηφόρες, έχοντας να αντιμετωπίσει διάφορους σταρ. Κωμικούς, μοντέλα, παρουσιαστές κτλ. Κανείς όμως δεν ξεκινά τον αγώνα από την αρχή μαζί με τον αθλητή. Όλοι αποκτούν προβάδισμα ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκονται. Κάποιοι μάλιστα δεν τρέχουν ούτε καν τη μισή διαδρομή. Ο αγώνας διεξάγεται κατά τη διάρκεια του ζωντανού σόου, το οποίο κάνει τρομερά νούμερα τηλεθέασης.
Φέτος ο Φάρα κατάφερε και τους νίκησε όλους και τερμάτισε πρώτος στο στούντιο του TBS γνωρίζοντας την αποθέωση. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για σόου, ο ίδιος το πήρε πολύ σοβαρά (άσχετα αν πληρώθηκε αδρά) και κράτησε μέχρι και χρόνο στον εαυτό του!

 

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF