Δείτε πως θα είναι το Τόκιο το 2020 στους Αγώνες (video)

Η αντίστροφη μέτρηση για τους Αγώνες του 2020, μετρά 1375 μέρες για την τελετή έναρξης στο Ολυμπιακό στάδιο του Τόκιο. Μπορεί ακόμα να είναι αρκετό το διάστημα μέχρι την κορυφαία εκδήλωση της ανθρωπότητας, ωστόσο όμως οι Ιαπωνες φρόντισαν να μας βάλουν στο κλίμα.

Ακολουθώντας την πεπατημένη των Βραζιλιάνων, οι Ιάπωνες μοιράζουν και αυτοί στην ευρύτερη περιοχή του Τόκιο τις εγκαταστάσεις, με τη μόνη διαφορά ότι αυτοί έχουν πολύ καλύτερες συγκοινωνίες (ίσως τις καλύτερες στον κόσμο).
Βρίσκοντας το τρικ τις αιωνιότητας, οι Ιάπωνες τσιγγουνεύτηκαν να δημιουργήσουν Ολυμπιακό πάρκο και στην παρουσίαση τους, κάνουν το σήμα της αιωνιότητας (οκτάρι) για να αποκτήσει concept η τσιγγουνιά τους. Στο επίκεντρο βρίσκεται το Ολυμπιακό χωριό, λέγοντας πως ακόμα και η πιο μακρινή εγκατάσταση είναι σε απόσταση μόλις 30 λεπτών. Βέβαια το βίντεο γυρίστηκε πριν γίνουν οι ανατροπές σε ποδηλασία και κωπηλάσια που φτάνει μέχρι και 400 χιλιόμετρα μακριά από το Τόκιο.
Συγκριτικά με το Ρίο, από τα εξωτικά τοπία και τις παραλίες θα μεταφερθούμε σε ένα από τα επίκεντρα της τεχνολογίας. Οι αποστάσεις πάλι θα είναι μεγάλες με τις εγκαταστάσεις να είναι χωρισμένες στο… παλιο Τόκιο και στον κόλπο όπου γίνεται όλη η ανάπτυξη.
Σε σχέση με αυτό το βίντεο κάποια πράγματα θα αλλάξουν σίγουρα, όμως αξίζει τον κόπο να πάρετε μια πρώτη γεύση από την πόλη και το σχέδιο διοργάνωσης των Αγώνων.

 

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF